Charlene straalt in regenboogkleuren bij Grand Prix 

Kleurt mooi bij Max' Red Bull-pakje, nietwaar?

Afgelopen weekend was het weer zover: de Grand Prix van Monaco. Aan onze eigen Max Verstappen de taak om van start tot finish aan kop te gaan (gelukt), en aan de Monegaskische royals natuurlijk om – tja – te komen opdagen in een chique outfit. Uiteraard ook gelukt. 

Aanwezig

Met Charlene is het altijd maar de vraag of ze in de mood is om een royal evenement bij te wonen, maar voor de grootste Formule 1-race van het jaar maakte de prinses afgelopen zondag kennelijk toch graag even tijd. En waar prins Albert de eer had om na de race onze Max zijn trofee uit te reiken, was het Charlene die – hoe kan het ook anders – de show stal.

Regenboog

Of het een eerbetoon aan de lhbtiq+-gemeenschap was, een achterliggende boodschap van ‘na regen komt zonneschijn’ (refererend naar de moeilijke periode waar ze onlangs doorheen is gegaan) of ‘gewoon’ een creatieve fashion-uitspatting zijn we nog niet over uit, maar Hare Doorluchtige Hoogheid verscheen in in een Akris-japonnetje met opvallende regenboogkleuren. Uiteraard een nieuw exemplaar in de royal kledingkast, met een behoorlijk prijskaartje. De blauwe Dior-pumps daarentegen hebben we wél eerder gezien aan de voeten van de prinses.

Bron: NL Beeld

Risico’s

Goed: tot onze favoriete Charlene-looks zal dit kleurrijke kleedje niet behoren, maar we kunnen niet ontkennen dat de prinses het toch wel weer erg goed kan hebben. Net als haar nieuwe donkerbruine coupe, trouwens. Een prinses zo nu en dan buiten de lijntjes kleurt en de nodige risico’s neemt met haar uiterlijk – we love it.

Bron: Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws