Tamara Elbaz is de nieuwe Housewife in het tweede seizoen van RHOAMS

Het gloednieuwe seizoen is vanaf dit najaar te zien bij Videoland.

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam kende een hoop drama. En juist door die drama heeft Housewife Sheila Bergeik besloten in het tweede seizoen niet meer terug te keren. Maarre, Videoland heeft inmiddels al wél een vervangster gevonden. En dat is niemand minder dan succesvol onderneemster Tamara Elbaz.

The Real Housewives of Amsterdam

Djamila, Sharry-Ann, Kimmylien, Hella, Maria, Sheila en Susanna waren afgelopen seizoen te zien in The Real Housewives of Amsterdam. Mocht je dat spektakel hebben gemist: het was een seizoen bomvol drama!

Djamila, Cherry-Ann en Kimmylien – a.k.a de ‘drie valse stiefzusters’ – vormden al snel een bondje. Maria en Hella waren onafscheidelijk van elkaar en ‘Miss Zwitserland’ Susanna zonderde zich vooral af van alle poespas. Al snel werd duidelijk dat vooral Housewife Sheila Bergeik niet bepaald lekker in de groep lag en dat kwam tot een hoogtepunt tijdens de reünie. Zij heeft dan ook besloten in het tweede seizoen niet meer terug te komen. Inmiddels is bekend wie haar vervangster zal worden!

Nieuwe Housewife Tamara Elbaz

De dames maken in dit tweede seizoen dus kennis met een nieuwe Housewife. En dat is niemand minder dan Tamara Elbaz: succesvol ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker. Hoe haar nieuwe en spirituele energie in de groep ontvangen zal worden – echte fans kunnen zich het geslaagde yoga uitje op Ibiza nog heugen – is voor nu nog een vraag. Dat haar intrede voor de nodige drama gaat zorgen, is een ding wat zeker is. Zij en Maria Tailor hebben al een aardig verleden samen!

Wanneer het gloednieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam precies te zien is bij Videoland is nog niet bekend, maar we mogen in ieder geval rekenen op dit najaar.

Bron en Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws