Koninklijk gekleed: bij Something Borrowed huur je volop designer-items

Van Maje tot Zimmerman en van Dior tot Prada!

Het kan gebeuren dat je, ondanks een kast vol labels en stapels met designers, tóch niet helemaal weet wat je moet aantrekken. Natuurlijk kun je dan kiezen voor een impulsaankoop, maar laten we eerlijk wezen: nóg een jurkje in je kast dat je maar één keer draagt? Dat moet handiger kunnen. Introducing: Something Borrowed!

Designerkleding

Je voor een speciale gelegenheid in een designer item hullen, klinkt ontzettend cool. Maar daar hangt vaak wel een behoorlijk prijskaartje aan. Hoewel, dat hoeft niet. Georgie Simons en Carla Rovaris lanceerden afgelopen vrijdag namelijk Something Borrowed. Een fashion rental en resell-service in Amsterdam. Het label is gespecialiseerd in high-end kleding en handtassen.

Bij Something Borrowed kun je dan ook kleding of items huren van merken als Jacquemus, Zimmerman, Prada, Balenciaga, en nog veel meer. Ook kun je bij het online platform terecht voor stylingadvies en is de service beschikbaar door heel Nederland. En dat is nog niet alles. Klanten ontvangen een uitgebreide maatgids gebaseerd op verschillende lichaamsvormen en kunnen in real-time via WhatsApp advies ontvangen over of een bepaald item hen zal passen.

In het aanbod van Something Borrowed vind je een hoop verschillende luxe-labels, waarvan bovendien een aantal de echte royalty-kenners bekend voor zal komen. Zo spotten we verschillende royal ladies regelmatig in outfitjes van Zimmerman, droeg onze eigen Alexia al eens een prachtige groene glitterjapon van Maje, en is Claudie Pierlot één van de favoriete merken van Luxemburgse groothertogin María Teresa.

Milieuvriendelijk

Something Borrowed mag zich een milieuvriendelijk label noemen. Zo zijn de verpakkingen composteerbaar, plantaardig en herbruikbaar. Het label hoopt met hun service high-end designers toegankelijk te maken voor iedereen en ook de modecyclus te vertragen.

prinses kate
Beeld: NL Beeld

Ook de royals hebben inmiddels ontdekt dat je écht niet voor elk evenement een nieuw kleedje uit de kast hoeft te trekken. Zo maakte Kate eind vorig jaar nog indruk met haar groene japon voor de Earthshot Prize, die zij voor de gelegenheid gehuurd bleek te hebben. En tja…als het werkt voor Kate, dan werkt het ook voor ons!

Bron: Grazia | Beeld: Something Borrowed

Laatste nieuws