Charlene verrast met bijzondere outfit in kiekjes voor St Jean-viering

Na Letizia, Máxima, en Kate, zou nu ook Charlene fan zijn van dit betaalbare label.

Het is een bijzonder drukke week voor Charlene! De Doorluchtige Hoogheid, die de afgelopen periode met enige regelmaat verstek liet gaan bij grote evenementen, verscheen gisteren samen met manlief, prins Albert, en tweeling Gabriella en Jacques bij het paleis van Monaco. Hier zorgde Charlene voor een flinke verrassing door haar gebruikelijke peperdure designer-items in te ruilen voor een wel heel betaalbaar outfitje.

St Jean

Ze lijken er een handje te hebben van daar in Monaco: als er een feestdag is, dan moeten er dingen in de hens worden gestoken. Van een boot in lichterlaaie bij Sainte Dévote, tot het forse fikkie dat onderdeel is van de Saint Jean-vieringen.

Gisteravond was het tijd voor dag één van de St Jean-festiviteiten, waar naast een vreugdevuur op het plein van het Palais Princier, ook traditiegetrouw een verschijning van de Doorluchtige Hoogheden op het programma staat.

Beeld: NL Beeld

Gezinsuitje

Op het plein bij het paleis van Monaco was er gisteren een hoop vertier: met een speciale religieuze dienst, een optreden van een plaatselijke volksdansgroep, en het hierboven genoemde fikkie. Vanaf het balkon van het paleis sloegen Char, Albert, en de twins de festiviteiten gade. Jacques en Gabriella lijken het duidelijk goed naar hun zin te hebben in de vrolijke foto’s!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monaco Info (@monaco_info)

Outfit

En zoals het ons als schaamteloze fashion victims betaamt, zijn we natuurlijk direct op zoek gegaan naar de details van Charlenes outfit. Zou ze weer een luchtig design van Akris gekozen hebben? Een top van Louis Vuitton? Giorgo Armani, Oscar de la Renta, of Carolina Herrera? Niets van dat al!

Char verraste namelijk met een wel héél betaalbaar item: een satijnen blouse van de Zara! UFO NO More weet te melden dat de doorgaans in peperdure designer stukken geklede hoogheid dit keer heeft gekozen voor een oversized blouse met halflange mouwen van de populaire Spaanse kledingwinkel. Het shirt zou komen uit een collectie van enkele jaren geleden, en lijkt inmiddels overal uitverkocht te zijn. Ach – wie weet zien we de top binnenkort nog ergens tweedehands verschijnen. Charlenes look kopiëren was nog nooit zo betaalbaar!

Bron: UFO NO More, Monaco.info | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws