Wimbledon recap: prinses Kate blijft in het groene thema

Van mintgroen tot tennisbalgroen: Kate op haar Wimbledon best.

Als echte tennisfan neemt prinses Katejaarlijks – net als duizenden anderen – plaats op de tribunes van Wimbledon. Dit weekend verscheen de prinses weer in de meest fashionable outfits en daar sloeg menig modehart van op rol.

Groen thema

Vorige week kregen we al een voorproefje van de looks van Kate bij Wimbledon en verscheen ze – dit keer zonder William of kroost – bij het toernooi. Ze droeg toen een mintgroene blazer van Balmain over een witte geplooide jurk. Het opvallende jasje van de royal had witte revers en knopen. Ze maakte de look af met een bijpassende witte tas van Mulberry en haar favoriete witte Gianvito Rossi-pumps.

Gisteren was de grande vrouwenfinale en bleef Kate nog even in het (mint)groene thema. Haar outfit lijkt in eerste instantie op een two piece, maar de items zitten aan elkaar vast. De prinses een limoengroene jurk van het merk Self Portrait, zo wist Town and Country te achterhalen. De look werd afgemaakt met diamanten oorbellen van Cassandra Goad en een clutch van Emmy London. Al met al weer een zomerse look voor de prinses! Uiteindelijk won de 24-jarige Marketa Vondrousova de grote finale.

Beeld: NL Beeld

Overigens was Kate niet de enige celeb die zaterdag plaatsnam in de royal box. Zo waren onder meer Andrew Garfield, Emma Watson, Maggie Smith, Lin-Manuel Miranda, Issa Rae, and Priyanka Chopra Jonas aanwezig.

Derde groene outfit

Vandaag was de mannelijke finale te zien en verscheen de prinses van Wales opnieuw op de koninklijke tribune. Deze keer was ze niet alleen, want prins William, prins George én prinses Charlotte waren ook bij de spannende wedstrijd aanwezig. Zo te zien hebben de twee oudste kids van de Wales’jes het goed naar hun zin gehad.

Beeld: NL Beeld

Kate droeg opnieuw een groene jurk – dit keer in een iets donkere teint en van het merk Roland Mouret. George en Charlotte droegen beiden blauw, terwijl William verscheen in een licht grijze linnen pak.

Beeld: NL Beeld

Het is de tweede keer dat prins George met zijn ouders mee mocht naar het tennistoernooi. Vorig jaar wist hij ookal de show te stelen op de tribune naast zijn moeder. Gaan we prins Louis volgend jaar ook zien?

Bron: People, Town and Country | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws