Genieten: de mooiste Barbie-looks op de pink carpet

Van Hella Huizinga tot Marijke Helwegen: iedereen verscheen in Beau Mondes lievelingskleur.

Na lang wachten en vooral heel veel voorpret was het gisteren dan eindelijk zover: de première van de nieuwe, veelbelovende Barbie-film. Beau Monde was erbij en zag half bekend Nederland binnendruppelen in de één na de andere spectaculair roze outfit.

Pink heaven

Een première voor een Barbie-film vol uitgenodigde BN’ers is natuurlijk hét recept voor de meest glamoureuze, hysterische roze looks. De genodigden hebben de dresscode duidelijk begrepen, want het was één en al pink heaven op de roze loper.

Allereerst verschenen bijna alle Housewives van onze favoriete tv-show op de pink carpet. Waar Beau Mondes columniste Hella Huizinga als gewoonlijk zij aan zij verscheen met Maria Tailor én als verrassingsgast de nieuwe Housewife van het komende seizoen had meegenomen, kwam Djamila met manlief en werd Susanna Klibansky vergezeld door haar stylist. Van Kimmylien, Cherry-Ann en Sheila ontbrak ieder spoor. Afijn, hun afwezigheid werd meer dan goedgemaakt door de spetterende outfits van de aanwezige Housewives. Swipe voor meer roze…

Ook van de partij, in misschien wel onze meest favoriete look van de avond: Olcay Gulsen.

Bron: NL Beeld

Olcay verklapte dat ze eigenlijk helemaal niet zo van roze houdt, maar voor deze speciale gelegenheid gráág een uitzondering maakte om uit haar comfortzone te stappen. Ontwerper Fares Moses heeft twee dagen geploeterd om de Barbie-jurk van haar dromen te creëren, en met succes. Wat een verschijning!

Ook niet te missen: Rikkie Kollé, die als kersverse Miss Nederland zo van het Miss-podium de roze loper op lijkt te zijn gewandeld. Gehuld in een glamoureuze glitterjurk en met de sjerp nog altijd om straalde ze als Barbie herself.

Bron: NL Beeld

Toch wel verreweg de leukste verrassing op de première was Marijke Helwegen. Als een ware real-life Barbie, gewapend met een mede-Barbie aan haar zijde, stapte ze de roze loper op. Voor altijd een icoon!

Bron: NL Beeld

Als kers op de taart sloten ook Echte Gooische Moeders Leslie Keijzer en Kimberly Bosman zich aan bij het roze gezelschap.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimberly Bosman (@kimberlybosman)

Twinning is absoluut winning bij deze twee!

Beeld: NL Beeld, Instagram @kimberlybosman

Laatste nieuws