Zien: zó zag Hella Huizinga er vroeger uit

Herken jij haar?

We kennen haar van The Real Housewives of Amsterdam, ze is ongetwijfeld de meest glamoureuze party planner van Nederland én we mochten haar onlangs verwelkomen als onze nieuwe columnist: Hella HuizingaOndanks haar drukke leven is de blondine altijd tot in de puntjes verzorgd. Maar hoe zag Hella er vroeger eigenlijk uit?

Gevoelige powervrouw

We leerden Hella voor het eerst kennen toen ze opdook in The Real Housewives of Amsterdam. Tussen alle roddelende en modder gooiende dames kwam zij naar voren als Miss Zwitserland: de neutrale factor, maar óók degene die ruzies probeerde te sussen en het positieve van situaties wist in te zien. Bovendien zagen we haar als een powervrouw die van aanpakken weet, maar was ze ook niet bang om haar kwetsbare kant te laten zien.

Columnist

Hella’s verschijning in het veelbesproken programma was voor Beau Monde reden genoeg om haar te verwelkomen als onze nieuwe columnist. “Iedereen gaat door ups en downs in zijn of haar leven. Ik geloof erg in zelfontwikkeling, om te blijven werken aan mezelf. Daarom wil ik dat graag delen. Het leven is niet altijd zo perfect als het soms overkomt”, zei ze daar destijds over. Inmiddels genieten we al een aantal maanden van Hella’s verhalen over uiteenlopende onderwerpen. Van haar werk als onderneemster tot relaties – alles komt aan bod.

In de opnames van The Real Housewives of Amsterdam zag Hella als één van de Housewives er natuurlijk beeldig uit, maar ook als we een kijkje nemen op Hella’s Instagram, is er uit de kleine duizend kiekjes niet één te vinden waarop ze niet van het beeld afspat. Dat maakt ons nieuwsgierig: was Hella op jongere leeftijd ook al zo ontzettend knap? Je ziet het op de volgende pagina!

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..