Zien: zó zag Hella Huizinga er vroeger uit

Herken jij haar?

Privéleven

Waar Hella in The Real Housewives of Amsterdam zo nu en dan best openhartig sprak over haar privéleven, zien we daar op haar Instagram-profiel minder van terug. De blondine deelt met enige regelmaat de meest prachtige kiekjes, maar het blijft veelal bij (fabuleuze) selfies en recente foto’s vanaf de meest uiteenlopende bestemmingen. Op een enkel kiekje verschijnt Maria Tailor of een van Hella’s andere goede vriendinnen, maar haar familie blijft buiten de schijnwerpers.

Het was dan ook even zoeken naar een foto waarop Hella als klein meisje te zien is. Maar…na lang scrollen hebben we er één gevonden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELLA HUIZINGA (@hellahuizinga)

Al heel wat jaren geleden poste Hella deze foto waarop ze als 3-jarig meisje te zien is. “3 Years old and already a small fashionista with my fake lipstick and fashionable coat ( upside down 😄)“, schreef ze destijds bij de foto. En we moeten toegeven: ze is inderdaad geen spat veranderd. Zo zie je maar weer: je kunt het meisje wel uit de glamour halen, maar de glamour niet uit het meisje.

Nieuwe columns

Afijn, nu is bevestigd dat Hella inderdaad altijd al een fashionista in hart en nieren is geweest, kunnen we alleen nog maar meer uitkijken naar meer van haar columns. In het laatste nummer van Beau Monde schreef ze over het reilen en zeilen van haar werk, en dat er zo nu en dan ook weleens flink wat misgaat. Wij zijn benieuwd: zal ze de volgende keer dan eindelijk eens verklappen hoe ze er toch altijd zo geweldig uitziet?

Bron: Beau Monde archief, Instagram @hellahuizinga | Beeld: NL Beeld, Instagram @hellahuizinga

Laatste nieuws