Dit zijn dé haarkleuren van komende herfst

Celebs én royals doen het voor.

Na een heerlijke zonnige week keert de regen terug de komende dagen en kunnen we ons klaarmaken voor de herfst. Met om te beginnen: vier trends op gebied van haarkleur die we veel gaan zien komend seizoen.

Barbie-blond

De gehele zomer konden we er niet omheen, maar ook komende herfst blijft alles wat met Barbie te maken heeft ons achtervolgen. Gwyneth Paltrow, Poppy Delevigne en natúúrlijk Margot Robbie herself bewezen al dat Barbie-blond haar geweldig is en dat zal nog wel even zo blijven. Het geheim in deze haarkleur is de gulden middenweg: niet te warm, niet te koel. Just Barbie.

Bron: NL Beeld

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Poppy Delevingne (@poppydelevingne)

Bronde

Mocht Barbie-blond voor jou iets te veel van het goede zijn, dan is daar bronde: een haarkleur tussen bruin en blond haar in. “Het is de perfecte manier om een zomers Barbie-blond te verzachten, of als je donkerbruine tinten tijdens een zomervakantie lichter zijn geworden”, vertelt haarstylist Tom Smith aan Stylist. Celebrities die de trend al hebben omarmd, zijn onder meer Lizzo, Cardi B en Shakira.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shakira (@shakira)

Chocoladebruin

Nog een kleur die we deze herfst in overvloed gaan tegenkomen, is chocolate brown. Perfect voor wanneer je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijk, bescheiden en klassiek kapsel. Inspiratie kijken we af in de royal hoek: bij prinses Mary, koningin Letizia en natuurlijk prinses Kate.

Bron: NL Beeld

Apple Cider Copper

Waar we voorheen massaal met zilvershampoo in de weer gingen om vakkundig de warme gloed uit ons haar te verwijderen, gaan we deze herfst juist die warme tinten weer veel zien. Apple Cider Copper zit tussen kastanjebruin en koperrood in, en is de perfecte kleur wanneer je uitgekeken bent op bruin haar, maar je rood nog een stap te ver vindt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

De trends zijn al gezet en goedgekeurd door celebs én royals. Wij gaan de kapper vast bellen…

Bron: Cosmopolitan, Stylist, ELLE, Harpers Bazaar, NSMBL | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws