De Weekendtips van Beau Monde

We nazomeren nog even lekker door – tussen de buien in, in elk geval. Beau Monde tipt weer allerlei leuks om je dit weekend mee te vermaken.

Shoptip: goddelijk geurtje van Burberry

Bij Beau Monde zijn we natuurlijk nooit vies van een fijne ruiker. De gloednieuwe Burberry Goddess is er dan ook eentje die meteen op onze wishlist terecht is gekomen. Deze fijne eau de parfum heeft sterke noten van drie verschillende soorten vanillas, vult dit aan met een verleidelijke zweem lavendel, en rondt de boel fijn af met noten van cacao en gemberwortel.

Ook leuk: dit is de eerste hervulbare parfum die Burberry heeft uitgebracht! Zo ben je met Burberry Goddess lief voor jezelf én voor de planeet. Daarnaast is de verleidelijke geur ook te krijgen als douchegel en als bodylotion. Zo waan je je pas een échte godin.

Smulsensatie met Ben & Jerry’s

Laten we eerlijk zijn: van Ben & Jerry’s hebben we nóóit genoeg. Bijzonder fijn dus, dat de Ben & Jerry’s Chunky Experience gedurende het derde en vierde weekend van september in het centrum van Rotterdam landt. Hier ervaar je de smaken van Ben & Jerry’s als nooit tevoren en laat al je zintuigen prikkelen tijdens deze Chunky Experience.

Ben & Jerry's Chunky Experience

Denk onder andere aan een 360° photobooth, een one-of-a-kind immersieve audiovisuele ervaring en natuurlijk heel veel ijs! Bijzonder fijn: toegang is gratis. Kom je ook naar Rotterdam?

Wanneer:
Zaterdag en zondag 16/17 september 12.00 – 21.00 uur
Vrijdag 22 september 16.00 – 21.00 uur
Zaterdag en zondag 23/24 september 12.00 – 21.00 uur

Waar:
Hofbogen Rotterdam, Raampoortstraat 16

Bezoek Store of Daydreams

Vandaag opent Store of Daydreams de allereerste winkel van het luxe kinderwarenhuis van Europa in Laren! Hier kun je kledingstukken van de nieuwste collectie van high-end kindermerken shoppen. Denk aan merken als Gray Label, Donsje Amsterdam, Mini Rodini, Tommy Hilfiger en Chloë. Kwaliteit voor je kids met een klein randje luxe: wat wil je nog meer?

store of daydreams

Ook biedt het warenhuis een uitgebreid assortiment op het gebied van interieur, spelen en beleven. Je vindt de bijzonder sfeervolle winkel op Zevenend 1 in Laren, waar deze vandaag voor het eerst z’n deuren opent. Love it!

Kijktips

En als altijd: ook thuisblijven is leuk zat – zet de popcorn en de rosé maar klaar, want op de streaming-services is weer allerlei moois verschenen deze week. Wij tippen bijvoorbeeld de Deense aristo-komedie Ehrengard: The Art of Seduction, waar niemand minder dan koningin Margrethe hoogstpersoonlijk kostuums en decors voor heeft ontworpen.

Ook is kaskraker Barbie sinds deze week te zien op Pathé Thuis. Mocht je dus nog altijd niet genoeg hebben van Margot Robbie, de overdaad aan roze, en de Kenergy van Ryan Gosling, dan hoef je nu niet eens de deur meer uit voor een avond vol poppenpret!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws