De Weekendtips van Beau Monde

Schoenen shoppen, bloemen spotten, en héél veel fijne kijktips!

Ook nu de herfst in alle hevigheid is losgebarsten, hoeven de Beau Mondes van de wereld zich niet te vervelen. We tippen de leukste uitjes, culinaire hotspots, en glamoureuze shopping tips. Lees mee!

Schoenen shoppen bij Bobbies

Voor Beau Monde bestaat er niet zoiets als een teveel aan schoenen. Hartstikke fijn dus, dat er nu in Amsterdam een nieuwe winkel de deuren geopend heeft waar je je hart kunt ophalen aan de nodige chelsea boots, stijlvolle stiletto’s, en herfstachtige laarzen. Het label laat weten dat de vormgeving van het sfeervolle pand bovendien helemaal geïnspireerd is op onze hoofdstad.

 

Bobbies biedt een breed scala aan producten, waaronder schoenen voor dames en heren, tassen, kleine lederwaren en riemen met een premium uitstraling. De items zijn bovendien ontworpen om lang mee te gaan en weerspiegelen de eco-verantwoordelijke strategie van het merk. Zo kun je jezelf zonder schaamte trakteren op een set van die stijlvolle herfstlaarzen!

Waar:
Wolvenstraat 21, Amsterdam

Bezoek MOOD Garden

Even aan het grauwe herfstweer ontsnappen? Breng dan een bezoekje aan de MOOD Garden. Dit is een gigantische kas van 270 vierkante meter die gevuld is met prachtige bloemen en planten. In de kas maak je een ‘reis’ door vier verschillende zones, elke ontworpen om je emoties te versterken én omarmen. Extra leuk: de MOOD Garden is gratis te bezoeken!

Mood Garden

Waar:
Voorplein van RAI Amsterdam
Europapleinzijde

Wanneer:
Donderdag 2 november – 12.00 – 18.00 uur
Vrijdag 3 en zaterdag 4 november – 10.00 – 18.00 uur

Hollands glorie: bekijk de docu over Mart Visser mét Mart Visser

Niet dit weekend al te bekijken, maar wel leuk om vast in de agenda te zetten: op 6 november gaat de documentaire Mart Visser in première in DeLaMar. Hoewel de docu over het leven en de carrière van de couturier die dag alleen voor genodigden te bekijken is, host de designer op 15 en 16 november ook private viewings in zijn headquarters!

Vooraf verwelkomt Mart zijn gasten met een persoonlijke uitleg over de documentaire en daarna kun je kijken naar de hoogtepunten van zijn carrière: van coutureshows tot prêt-à-porter collecties en samenwerkingen met grote bedrijven.

Wanneer:
15 en 16 november, om 18.30 uur.

Waar:
Mart Visser HQ | Luchtvaartstraat 1a, Amsterdam.

Meer kijktips

Geen zin om door weer en wind aan de wandel te gaan? Snappen we! Gelukkig is er ook genoeg leuks op de verschillende streamingdiensten verschenen om je mee te vermaken. Afgelopen maandag verscheen op HBO Max bijvoorbeeld het tweede seizoen van The Gilded Age – een bijzonder fijn kostuumdrama dat zich afspeelt in het New York van de negentiende eeuw.

Nog niet genoeg genoten van alle pracht en praal? Op Videoland kun je nu de romantische komedie Bride Wars bekijken, waar Kate Hudson en Anne Hathaway de hoofdrollen voor hun rekening nemen. Ook zijn er op Videoland weer een hele lading romantische kerstfilms verschenen om bij weg te zwijmelen onder een dekentje.

Op Prime Video kun je au moment bovendien genieten van de klassieker Priscilla, Queen of the Desert, en op Netflix komt morgen het nieuwe seizoen uit van Selling Sunset. Dat belooft natuurlijk een hoop kasten van huizen, designerkleedjes, en héél véél drama. Wij zetten de popcorn vast klaar!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws