Hyperpigmentatie? Zo pak je dat aan!

Bye bye pigmentvlekken, en hallo heldere huid!

We worden graag mooi oud. Want laten we wel wezen: die lachrimpels mogen dan betekenen dat we heerlijk leven, we willen ons strakke perzikhuidje graag zo lang mogelijk behouden. Ook pigmentvlekken zijn we liever kwijt dan rijk. Dat is echter niet altijd even makkelijk. Gelukkig is er een makkelijk stappenplan van de skincare-experts van hannah.

Pigmentvlekken

We zijn bij Beau Monde niet vies van een spuitje botox of een bezoekje aan de schoonheidssalon op z’n tijd. Maar als het éven kan, verzorgen we ons huidje gewoon zelf met een fijne SPF, én natuurlijk genoeg drinken en gezond eten.

Toch kan dit vaak niet helemaal voorkomen dat pigmentvlekken de kop opsteken. Soms valt het mee, maar hyperpigmentatie kan een flinke klap voor je zelfvertrouwen zijn. Met de hannah Equalizer kun je je huid al een handje op weg helpen naar een egale teint, maar nu heeft het skincare-label nog iets nieuws geïntroduceerd: de hannah Vanispot. We praten je bij.

Spot on, Spot off

De hannah Vanispot bestaat uit een behandeling met twee fasen. Allereerst bereid je je huid voor met hannah Spot on. Door de celvernieuwing te stimuleren haal je het overmatige pigment naar het huidoppervlak. Vervolgens pak je met de hannah Spot off met een mix van hoog geconcentreerde werkzame stoffen de hyperpigmentatie gericht aan. Deze tweede fase is gefocust op het afstoten van overmatig pigment en het verhelderen van de huid. Zo heb je binnen no time weer een prachtige, egale teint.

hannah vanispot

Drie musketiers

Bovendien werken de Spot on en Spot off perfect samen met de Equalizer van hannah. Het pakt pigmentvlekken plaatselijk en bij de kern aan dankzij de combinatie van actieve ingrediënten en hoog gedoseerde zuren die speciaal geformuleerd zijn om in twee fases te gebruiken. Want waarom je hele gezicht “verzuren” als het ook plaatselijk kan?

De Equalizer verzacht bestaande hyperpigmentatie en voorkomt nieuwe pigmentvorming, en met de Spot on en Spot off kun je dus nog gerichter je huid behandelen voor die perfecte egale glowing skin. Daar dromen we allemaal van, non? Geen wonder dat het trio producten door hannah al is omgedoopt tot de ‘drie musketiers’. Ha!

Met de combinatie van de hannah Equalizer en de hannah Vanispot behoort het camoufleren van je pigmentvlekken tot het verleden. Want die stralende egale huid? Die mag gezien worden!

Vanispot (2x 8ml/€85,-) is, evenals de andere hannah producten, op advies verkrijgbaar bij de erkende huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company te Voorthuizen.

Bron & Beeld: hannah

Laatste nieuws