Volgens William gaat déze fitnessgewoonte van Kate véél te ver

Hier doet de prins van Wales niet aan mee.

We kennen Kate als een prinses die het belangrijk vindt om gezond te eten en genoeg te bewegen. Een eigenschap die de al net zo sportieve William erg kan waarderen. Toch is er één fitnessgewoonte van Kate die de prins van Wales véél te ver vindt gaan.

Kate Middleton-dieet

Zelfs na het krijgen van drie kinderen ziet Kate er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Alleen aan goede genen kunnen we haar ranke figuur niet toeschrijven: de prinses houdt er een gezonde levensstijl op na. Zij zweert bij de Louise Parker Method, een levensstijl-methode die inmiddels zelfs al het Kate Middleton-dieet wordt genoemd.

Deze bijnaam gaat echter niet helemaal op. De Louise Parker Method gaat namelijk niet uit van een dieet, maar een manier van eten en bewegen die je voor altijd kunt volhouden. Speerpunten van de methode zijn onder andere voldoende slapen, het zoveel mogelijk skippen van suiker en alcohol en het verdelen van voeding over drie maaltijden en twee tussendoortjes per dag. Daarnaast moet La Middleton dagelijks 10.000 stappen zetten.

Al dat gezonde gedoe is overigens niet alleen om een goed figuurtje te behouden: Kate heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze van sporten houdt. Hoe vaak hebben we de prinses niet haar kittige pumps voor een paar sneakers zien verruilen om tijdens een werkbezoek een sportief wedstrijdje aan te gaan?

Zwemmen

In het kader van hun sportieve achtergrond nodigde royal collega Mike Tindall Wiliam en Kate uit in zijn podcast The Good, The Bad, & The Rugby. En daarin deed de prinses van Wales een opvallende onthulling: naast alle andere sportieve uitbarstingen waar zij zich mee bezighoudt, zwemt ze ook graag in koud water. “Hoe kouder, hoe beter. Ik ben er helemaal weg van”, aldus de prinses.

Wel onthult Kate meteen dat manlief deze passie niet met haar deelt. “Het is donker en het regent en ik ga op zoek naar koud water”, zegt ze. “En William zegt: ‘Catherine, je bent gek.'” Eerlijk is eerlijk: wij begrijpen William wel. Maar ach, als de prinses blij wordt van rondspartelen in een ijsbad moet dat kunnen, nietwaar?

Bron: She Finds | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws