Dit is het ontbijt waarmee prinses Kate haar dag start

Het maaltje vormt een deel van haar geheim voor haar ranke figuur.

Kates figuur is – zelfs na het krijgen van maar liefst drie royal kids – om jaloers van te worden. Alleen aan goede genen kunnen we dat niet toeschrijven: de prinses houdt er een gezonde levensstijl op na, en daar leren we graag van. Met om te beginnen: het ontbijt dat zij dagelijks voorgeschoteld krijgt.

Gezonde voeding

Afgezien van een wijntje hier en wat kaviaar daar is ongezonde voeding over het algemeen niet hetgeen waar hoogheden hun maag mee vullen. Een koning in de McDrive of een prinses in de rij bij de Dunkin’ Donuts? Wij zien het niet gauw gebeuren. Toch is er misschien wel één royal die de kroon spant als het gaat om een gezonde levensstijl. Prinses Kate heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zij het belangrijk vindt om goed voor haar lichaam te zorgen. En dat begint – praktisch gezien – bij een voedzaam ontbijt.

Voedzaam ontbijt

Volgens de experts van Longevita begint Kate haar dag al jaren met een kom havermout. Een slimme keuze, gezien het product rijk is aan vezels. Zo begint de prinses haar dag stevig en heeft ze in de loop van de dag minder de neiging om te snoepen. Daarnaast zitten er veel eiwitten, gezonde vetten en allerlei vitamines in havermout. Allemaal voedingsstoffen die Kate helpen haar slanke figuur te behouden, zo lijkt het.

Groen drankje

Om haar ontbijt een extra boost te geven, drinkt Kate ’s ochtends naar verluidt ook een smoothie. De ingrediënten? Boerenkool, spirulina en spinazie. Niet per se waar wij voor zouden kiezen, maar goed: je moet er wat voor over hebben om in al die strakke designerjaponnetjes te passen, nonAnyways… Wij bellen zo de pizzeria op. Wat is het soms toch heerlijk om geen royal te zijn!

Bron: Libelle, Longevita | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws