Prinses Kate maakt indrukwekkende verschijning na ophef over Endgame

De jurk die ze draagt is een ware revenge dress die naar de wereldberoemde jurk van Diana verwijst.

Voor het eerst sinds alle ophef rondom het gloednieuwe boek Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival van royalty-journalist Omid Scobie verschijnen koning Charles, koningin Camilla en prinses Kate deze week buiten de koninklijke paleismuren. Ondanks de controversiële geruchten en beweringen van het boek weet Kate hiervan geen glimp weg te geven en maakt ze een indrukwekkende verschijning na alle ophef.

Indrukwekkende verschijning

De Nederlandse versie van het boek kon onlangs op behoorlijk wat publiciteit rekenen, omdat er een bijzondere ‘fout’ in de Nederlandse vertaling van Omid Scobies boek zou staan. En dan niet zomaar een klein foutje: in de Nederlandse vertaling werd met naam genoemd welke royal vragen stelde over Archies huidskleur. De ogen van menig royalty-watcher waren vorige week op ons kikkerlandje gericht, en ook de Britse pers ontving dit nieuws.

Toch verscheen de royal family op een bijzondere receptie op Buckingham Palace en maakte prinses Kate een indrukwekkende verschijning met haar oogverblindende tiara, die één van de favoriete exemplaren van prinses Diana was. Ook stal de prinses van Wales de show met haar prachtige jurk van Britse mode-ontwerper Jenny Packham, en wist ze hiermee stralend voor de dag te komen.

Lady Di

De jurk die ze draagt is een ware revenge dress die naar de wereldberoemde jurk van Diana verwijst, stelt Daily Mail. Lady Di verscheen namelijk in een little black dress toen de relatie tussen Charles en Camilla officially werd, én dat moment werd wereldnieuws. Volgens de Britten doet Kate nu precies hetzelfde, alleen wel – zoals we de prinses kennen – helemaal à la Kate. ‘Met een zorgeloze gezichtsuitdrukking’ in een prachtige zachtroze ‘heel moderne’ galajurk. “Ze straalt onder druk” en “Ze wist dat alle ogen op haar gericht zouden zijn”, klinkt het dan ook in de wandelgangen.

Beeld: NL Beeld

Nieuwe versie

De nieuwe Nederlandse versie van het boek Endgame, over het Britse koningshuis, ligt vanaf vandaag in de winkels. Xander Uitgevers trok de eerste druk vorige week terug toen bleek dat in alle Nederlandse exemplaren vrolijk stond vermeld wie zich zorgen zou hebben gemaakt over de huidskleur van Archie. In de nieuwe versie is dit saillante detail – ofwel de beruchte naam van Charles – stilletjes uitgegumd.

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws