Oeps: Mike Tindall onthult brutale bijnaam voor prins William

'Nu heb je je echt in de nesten gewerkt!', waarschuwt Zara.

Wanneer je als aangetrouwd lid van de Windsor-familie je mond opentrekt in interviews, dan kun je maar beter goed opletten wat je zegt. Voor je het weet floep je er namelijk allerlei geheimen uit die de de royals liever achter paleisdeuren hadden gehouden. Mike Tindall, de schoonzoon van prinses Anne en man van Zara Tindall, kan erover meepraten.

Interviews

Over het algemeen weet Mike Tindall z’n rol als mediaman goed te combineren met zijn positie als echtgenoot van het nichtje van koning Charles. Zo zagen we vorig jaar nog hoe hij zich met een goede dosis humor van moeilijke opmerkingen over prins Harry wist af te maken. En áls hij al eens te veel onthult, dan zijn het vooral z’n eigen blunders – zoals de keer dat hij uit z’n broek scheurde voor de ogen van z’n schoonmoeder.

Maar in gesprek met rugby-legende Rob Burrow licht Mike misschien toch een iéts te groot tipje van de sluier op.

Bijnaam

Zo was hij samen met zijn vrouw Zara te gast in de podcast Seven: Rob Burrow. In deze podcast worden verschillende topsporters aan de tand gevoeld met zeven vragen. Dit keer was dus de beurt aan Mike, een voormalig rugby-ster, en Zara, een Olympisch ruiter. Dat beloofde natuurlijk meteen veel goeds!

Maar het wordt pas echt interessant wanneer Mike per ongeluk zijn bijzonder gedurfde bijnaam voor prins William onthult. Zo zou de kroonprins bekendstaan als ‘One-Pint Willy’, aangezien hij geen groot drinker is. Mike lijkt overigens te schrikken van z’n eigen onthulling, en gooit er meteen een welgemeend ‘Sorry, Sir’ achteraan.

Zara reageert ook vol ongeloof, en stelt: “Nu heb je jezelf echt in de nesten gewerkt!” Oeps!

Kerstdiner

Wij gokken zo dat Mike nog wel op z’n donder zal krijgen van William, aangezien de twee de komende dagen natuurlijk gezamenlijk doorbrengen met de royals voor hun traditionele kerstviering te Sandringham. Wie weet kunnen Mike en William het samen uitpraten onder het genot van een (enkel) biertje.

Bron: Royal Central | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws