Zoet: Mike en Zara verschijnen in dolverliefd kiekje

Hoe lief is dit stel?

Als nicht van de koning en dochter van Anne, Princess Royal, staat Zara Tindall nogal in de spotlights, maar samen met manlief Mike kan het paar wel lekker hun eigen ding doen als niet-werkende royals. Dat betekent bovendien dat we regelmatig een kiekje achter de schermen krijgen van het paar dat nog altijd helemaal gelukkig is met elkaar.

Grote liefde

Het was even schrikken toen Zara Phillips, een kleindochter van Queen Elizabeth, opeens de liefde gevonden bleek te hebben bij ruige rugby-ster Mike Tindall. Maar ondanks alle tegenstanders (waaronder Mikes eigen familie) hebben de twee het goed voor elkaar en zijn ze inmiddels al ruim twaalf jaar hartstikke gelukkig samen. En dat blijkt wel uit de kiekjes die we nu en dan op Instagram voorbij zien komen van het paar!

Achter de schermen

Waar andere royals namelijk bijzonder goed afgeschermde, geheime accounts hebben (we see you, Oranjes!) of het managen van sociale media overlaten aan een gelikt PR-team, deelt Mike regelmatig ludieke foto’s en video’s vanuit huize Tindall.

Ook is Zara’s styliste, Annie Miall, bijzonder actief op Instagram, en komt zij soms met bijzondere behind the scenes beelden van haar beroemde cliënte. Zo waren de Tindalls vorig weekend in de Franse hoofdstad Parijs, waar zij samen de Prix de l’Arc de Triomphe bijwoonden – een groots paardensportevenement.

mike zara
Beeld: Instagram Story @AnnieMiallStyling, via Hello! Magazine.

Waar de styliste natuurlijk vooral de nadruk legt op Zara’s outfit, valt ons vooral die dolverliefde blik van Mike richting z’n vrouw op. Hoe lief!

Zwaar

Onlangs blikte Mike nog terug op het einde van z’n eigen rugbycarrière én de uitdagingen die hij tegenkwam in z’n relatie met Zara. Zo vertelde hij in het programma Grand Slammers: “Iedereen denkt dat alleen al door met Zara te trouwen, het allemaal goed geregeld is”, zegt hij. “Maar dat neemt niet weg dat je een baan nodig hebt. En dat is nog niet zo gemakkelijk nadat je stopt als professioneel rugbyspeler.”

En dat heeft best even geduurd, verklapte hij destijds al. “Als Zara eerlijk zou zijn, zou ze waarschijnlijk zeggen dat het een jaar duurde voordat ik erachter kwam wie ik was en wie ik zou worden.” Gelukkig heeft hij dus al die jaren z’n grote liefde als steun en toeverlaat aan z’n zijde gehad, en heeft hij z’n draai inmiddels helemaal gevonden als mediaman slash niet-werkende royal slash liefhebbende vader en echtgenoot. Wij zwijmelen nog even weg bij dit droompaar!

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws