Hoe leuk: Zara Tindall verbaast in bijzonder glamoureuze outfit

Dit zien we niet vaak van Zara!

Gisteren was koning Charles natuurlijk jarig, en dat moest gevierd worden met de familie. Maar voordat Zara en Mike Tindall naar de verjaardag van Zara’s oom trokken, maakte de dochter van prinses Anne eerst nog elders haar opwachting in een outfit die we niet zo snel van haar verwachten.

Elegant en glamour

Wanneer je denkt aan Zara Tindall, dan denk je misschien aan haar sportprestaties, Olympische plak, en zoete onderonsjes met manlief Mike. Maar een echte glamourdame? Dat is Zara niet zo snel. Elegant is ze zeker, begrijp ons niet verkeerd.

Feit blijft echter dat we Zara vaker zien in praktische blousejurken dan in glitterende japonnetjes. Daarom vinden we het éxtra leuk als de dochter van prinses Anne wel een keer uitpakt met een gezonde dosis sparkle. Zoals gisteren!

Feestelijke lancering

Naast de verjaardag van Zara’s oom Charles, stond er eerder op de dag namelijk nog een feestelijk evenement op de agenda. Het Australische label Rebecca Vallance lanceerde namelijk hun feestdagencollectie in het iconische warenhuis Harrods, en dat werd gevierd met een zogenaamd ‘VIP Breakfast‘.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REBECCA VALLANCE (@rebeccavallance)

Hier was ook Zara bij aanwezig, zoals te zien is op enkele sfeervolle foto’s van het event. Voor de gelegenheid heeft la Tindall haar mantels, jagershoedjes en paardrijleggings even vaarwel gezegd, en ingeruild voor een gewaagde zwarte japon van (hoe kon het ook anders) Rebecca Vallance. De feestelijke jurk met pofmouwen is voorzien van een lading parels en glinstersteentjes langs de hals en de taille. Een blik op de website van het label verraadt dat de Eva Midi Dress (à €730, al gokken we dat Zara ‘m voor de gelegenheid cadeau heeft gekregen) bovendien een geheel opengewerkte rug heeft. Sexy!

Verjaardag

De jurk viel overigens duidelijk in de smaak bij Zara. We zien haar ’s avonds namelijk in dezelfde japon richting het huis van ome Charles vertrekken. Dit keer hult het nichtje van de vorst zich bovendien in een fijne lange mantel. Zo’n open rug mag dan hartstikke fashionable zijn, warm is het niet!

Op verdere kiekjes van het Harrods-evenement zien we een hoop andere celebs stralen in allerhande glamour-creaties van het Australische luxelabel. Wie weet zien we Zara binnenkort in nóg meer leuke glitterjurkjes van Rebecca Vallance. Fingers crossed!

Bron: Instagram @RebeccaVallance, The Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws