Zien: nieuwe beelden van Bridgerton seizoen 3

Eindelijk weer iets om met een glas rosé voor op de bank te ploffen!

Nu er geen nieuwe afleveringen van The Crown meer zullen verschijnen, is er gelukkig een andere serie waarop we onze aandacht kunnen vestigen. Bridgerton komt namelijk met een nieuw seizoen, en Netflix deelt alvast de eerste beelden!

Nieuw seizoen

In het derde seizoen staat het liefdesverhaal van Lady Whistledown herself centraal. Zo zullen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk hun weg naar elkaar vinden. Het derde seizoen van Bridgerton lijkt precies verder te gaan waar het tweede eindigde. Nadat Penelope de commentaren van Colin over haar meekreeg, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen.

Verhaallijn

Penelope is niet zo handig in flirten, en heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken. En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden. Maar wanneer Penelope daadwerkelijk aandacht krijgt van potentiële suitors merkt Colin op dat het aan hem knaagt. Vindt hij Penelope leuk als vriendin? Of gaan zijn gevoelens verder dan dat? Het recept voor een heerlijk friends-turn-lovers-plot.

Releasedatum

Inmiddels is ook eindelijk bekend wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen. Netflix heeft laten weten dat seizoen drie wordt opgesplitst in twee delen van vier afleveringen, waarbij deel 1 in première gaat op 16 mei en deel 2 een maand later verschijnt op 13 juni. Oeh! Enne, alsof dat nog niet genoeg is deelde de streamingdienst ook alvast de eerste beelden van de nieuwe afleveringen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridgerton (@bridgertonnetflix)

 If these portraits are any indicator, the upcoming season is certainly sure to be overflowing with intrigue and scandal“, luidt de caption bij de foto’s. Spannend!

Bron: Grazia, Netflix, RTL Nieuws | Beeld: Bridgerton (Netflix), Instagram @bridergtonnetflix

Laatste nieuws