Vergeet je ex in een mum van tijd met de volgende apps

Het besluit om een relatie te verbreken is nooit makkelijk, wat de reden ook is. Als jullie lange tijd samen zijn geweest, heeft een relatiebreuk vaak de nodige impact. Het liefst wil je niet meer aan je ex denken, maar onbedoeld doe je dit soms toch. Wat veel mensen niet weten, is dat er apps zijn die je helpen om je ex binnen een mum van tijd te vergeten. In deze tekst zetten wij er een aantal op een rijtje!

Mend

Een therapeut kan het een stuk makkelijker maken om je ex snel te vergeten. Veel mensen zitten er alleen niet op te wachten om hier fysiek langs te gaan. Gelukkig hoeft dit ook niet, want je kunt je ook tot een online therapeut richten. De app Mend is hier volgens ExpressVPN een goed voorbeeld van. Je vindt hier gepersonaliseerde welnesscursussen, krijgt ondersteuning van een AI-chatbot en kunt audiotrainingssessies onder leiding van deskundigen volgen. Deze functies kun je overigens alleen gebruiken als je een abonnement afsluit. Mend biedt abonnementen voor 3, 6 en 12 maanden aan. De gratis versie beperkt zich tot het luisteren van podcasts en lezen van artikelen. De Mend-app is alleen geschikt voor iOS-toestellen, maar je kunt de dienst ook gebruiken via de browser.

Standaard

Never Liked It Anyway

Zijn jij en je ex niet als vrienden uit elkaar gegaan? Dan wil je misschien alles wat je aan hem of haar herinnerd zo snel mogelijk uit je huis verwijderen. Je kunt je ex vragen om zelf alles op te komen halen, maar je kunt ook gebruik maken van Never Liked It Anyway. Dit is een soort Marktplaats, maar dan voor spullen van een ex. Je maakt een profiel aan via de website, plaatst de items die je wilt verkopen, deelt het verhaal en vertelt waar je de opbrengst voor gebruikt. Naast ongewenste spullen kom je op Never Liked It Anyway ook artikelen tegen met betrekking tot scheiden en het omgaan met een ex. Aan het kopen of verkopen van spullen via Never Liked It Anyway zijn geen kosten verbonden.

Halmos

Wie niet meer herinnerd wil worden aan zijn ex, kan de app Halmos downloaden op zijn iPhone of Androidtoestel. Op dit sociale netwerk voor relatiebreuken krijg je alle ruimte om te verbinden en te genezen van een scheiding. Eén van de grote voordelen van Halmos is dat je er een virtueel graf kunt maken van je verleden. Hierin stop je alles waar je niet meer herinnerd wilt worden. Dit helpt je om je ex binnen een mum van tijd te vergeten. Naast een virtueel graf maken kun je in de app berichten plaatsen waarin je je emoties uit. Halmos is gratis te gebruiken.

No Contact Rule

Sommige mensen komen in verleiding om hun ex een berichtje te sturen nadat de relatie verbroken is. Als jij dit ook doet, lukt het je natuurlijk nooit om je ex te vergeten. Kun je de verleiding niet weerstaan? Dan kan de gratis iOS-app No Contact Rule je helpen. De app moedigt je aan om een maand lang een contact op te nemen met je ex. Je wordt ondersteund door middel van motiverende citaten, aanwijzingen en adviezen. No Contact Rule biedt je de mogelijkheid om je voortgang te volgen en aantekeningen te maken. Hierdoor heb je altijd inzichtelijk of jij je aan je ‘afspraken’ houdt.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws