Drama incoming: Bridgerton onthult emotionele teaser voor derde seizoen

'Dat juist jij zo wreed kunt zijn...'

We hebben er bijna twee jaar op moeten wachten, maar binnenkort verschijnt dan ein-de-lijk het nieuwe seizoen van Bridgerton op Netflix. Hoewel ons geduld nog tot mei op de proef wordt gesteld, kunnen we nu wel genieten van een bijzondere scène uit het aankomende seizoen. Dear readers, pak de tissues er maar vast bij!

Nieuwe verhaallijn

Nog voor het derde seizoen van Bridgerton überhaupt in productie ging, wisten we al hoe het seizoen zou eindigen: met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die eindelijk voor elkaar vallen. Toch kunnen we niet wachten om te zien hoe deze romance zich zal ontvouwen.

Het derde seizoen van Bridgerton zal naar verwachting precies verder gaan waar het tweede eindigde. Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekrijgt, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen.

Nieuw ‘court’seizoen

Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten. Ze heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken. En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden.

In de gloednieuwe teaser zien we dat het nog niet echt wil vlotten tussen Penelope en Colin. Sterker nog, ze krijgen zelfs een verhitte discussie. Colin zegt dat hij het jammer vindt dat hij en Penelope ineens een soort afstand tussen elkaar bewaren. “Je mist mij, maar je zou nooit met me flirten”, antwoordt Penelope daarop.

@netflixCertainly Miss Featherington has grown fatigued by the misleading actions of Colin Bridgerton… It would seem that this wallflower is done being trampled. Bridgerton Season 3 Part 1 premieres May 16 🐝 Part 2 June 13.♬ original sound – Netflix

Vervolgens legt ze uit dat ze hem vorig balseizoen over haar heeft horen praten. “Ik had niet gedacht dat jij van alle mensen zo wreed kon zijn.” Aii…

Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken.

Bron: Marie Claire, Flair | Beeld: Liam Daniel/Netflix © 2023

Laatste nieuws