Oeh! Netflix deelt sneak peek van het nieuwe seizoen van Bridgerton

Zin in!

Woohoo! Het moment dat we weer kunnen smullen van een gloednieuw seizoen van Bridgerton komt steeds dichterbij. En om ons tot die tijd nog even zoet te houden, deelt Netflix alvast een voorproefje van wat we dit seizoen allemaal kunnen verwachten. Enne, geloof ons: dit wil je zien!

Het plot

Nog voor het derde seizoen van Bridgerton überhaupt in productie ging, wisten we al hoe het seizoen zou gaan eindigen: met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die eindelijk voor elkaar vallen. Toch kunnen we niet wachten om te zien hoe deze romance zich zal ontvouwen.

Het derde seizoen van Bridgerton zal naar verwachting precies verder gaan waar het tweede eindigde. Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekreeg, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen.

Sneak Peek

Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten. Ze heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken. En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden.

Hoe dat er precies uit zal zien? Hieronder zie je het in de sneak peek.

Releasedatum

Lange tijd hield Netflix de releasedatum voor het derde seizoen van de geliefde serie voor zich. Midden december kwam daar verandering in. Toen deelde de streamingservice dat het derde seizoen opgesplitst wordt in twee delen. Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken.

Bron: Grazia, Marie Claire, Netflix | Beeld: Bridgerton (Netflix) 

Laatste nieuws