George, Charlotte en Louis zijn ‘positieve afleiding’ voor koning Charles

'De koning krijgt veel positieve energie van de kleintjes', aldus auteur Robert Jobson.

Prins George, prinses Charlotte en prins Louis hebben voor de nodige – positieve – afleiding gezorgd bij hun opa – tevens koning – Charles, zo meldt HELLO! Magazine. Hoewel de Walesjes rond deze tijd van het jaar meestal op vakantie zijn, was dat dit jaar wel anders. Zo verbleef het gezin dicht bij de koning om hem zoveel mogelijk bij te staan.

Remedie

Bronnen meldden aan HELLO! Magazine dat de kleinkinderen van Charles de juiste remedie waren voor hem, vorige maand. De koning hoorde – na een operatie aan zijn prostaat – toen namelijk dat er tijdens die operatie kanker is gevonden in zijn lichaam.

‘Opa Wales’ – zoals George, Charlotte en Louis hem noemen – vindt het dan ook heerlijk dat zijn kleinkinderen tijd met hem doorbrengen nu ze dichter bij hem wonen. Dat is pas écht een titel op trots op te zijn, toch?

Positieve energie

“De koning krijgt veel positieve energie van de kleintjes”, aldus koninklijk auteur Robert Jobson. “Hij heeft rust nodig, maar hij zal uiteraard heel blij zijn geweest om zijn kleinkinderen te zien en wat tijd met hen door te mogen brengen. Hij was altijd extreem druk toen prins William en prins Harry opgroeiden, en hij liet bodyguards achter om met hen te spelen. Hoewel hij het nog steeds druk heeft sinds hij koning is geworden, probeert hij ze (de kleinkinderen, red.) zo vaak mogelijk te zien.”

Geweldig

Doordat Charles steeds meer tijd doorbrengt op Windsor Castle – vlak bij Adelaide Cottage, waar de Walesjes wonen – ziet hij zijn kleinkinderen ook een stuk meer. “Hij is twee of drie avonden per week in Windsor”, aldus Robert Hardman in ‘A Right Royal Podcast‘. Ook liet hij weten dat Charles het ‘geweldig’ vindt om zijn kleinkinderen te bezoeken in Windsor.

Bron: HELLO! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws