Zien: nieuwe beelden van derde seizoen Bridgerton

De releasedatum komt nu echt dichtbij!

Ons geduld is flink op de proef gesteld als het gaat om het derde seizoen van Bridgerton. Gelukkig komt de releasedatum nu steeds dichterbij. Tot die tijd plaagt Netflix ons met enige regelmaat met teasers en sneak peeks. Ook vandaag trakteert de streamingdienst ons weer op nieuwe beelden.

Nieuw liefdesverhaal

Het derde seizoen van Bridgerton zal draaien om Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die (hopelijk) eindelijk voor elkaar vallen.

Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekrijgt, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen. Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten. Ze heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken. En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden.

Sneak peek

Hoewel het derde seizoen dus draait om Penelope en Colin, krijgen we ook nog genoeg te zien van de andere karakters.

In de gloednieuwe sneak peek zien we namelijk dat Kate en Anthony nog altijd dol op elkaar zijn. Anthony vraagt Kate ten dans en de romantiek spat ervanaf! Dit belooft veel goeds voor het komende seizoen…

Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken.

Bron: Nouveau, Film Vandaag | Beeld: Netflix (Bridgerton)

Laatste nieuws