Yes: we weten wanneer seizoen 3 van Bridgerton te zien is

Wij slaan de rosé en popcorn vast in.

We hebben er even op moeten wachten, maar Netflix heeft eindelijk de releasedatum van het derde seizoen van Bridgerton bekendgemaakt. Helaas brengt dat ook meteen slecht nieuws, want ook daarvoor zullen we nog even geduld moeten hebben.

Het succes

Bridgerton schopte het binnen twee seizoenen tot een zeer geliefde Netflixserie – en gek is dat ook niet. De juicy onthullingen van Lady Whistledown, de hilarische oneliners van Eloise, de vurige toespraken tussen Daphne en Simon, de chemie tussen Anthony en Kate, we smullen ervan. Fans kijken daarom reikhalzend uit naar het derde seizoen, waarin de romance tussen Penelope en Colin centraal belooft te staan. De opnames van het seizoen zijn al een tijdje afgerond, maar een releasedatum liet nog op zich wachten.

Verschijning

Vandaag is het eindelijk zover en deelt Netflix meer over de releasedatum. Het derde seizoen van de serie zal – net zoals bij andere Netflixseries al het geval is – worden opgesplitst in twee delen. En op beiden moeten we nog even wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei 2024. Het tweede deel kunnen we vervolgens vanaf 13 juni 2024 bekijken.

Over het nieuwe seizoen

Het derde seizoen van Bridgerton lijkt precies verder te gaan waar het tweede eindigde. Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekreeg, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen.

Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten, en heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken. En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden. Maar wanneer Penelope daadwerkelijk aandacht krijgt van potentiële suitors merkt Colin op dat het aan hem knaagt. Vindt hij Penelope leuk als vriendin? Of gaan zijn gevoelens verder dan dat? Het recept voor een heerlijk friends-turn-lovers-plot.

Bron: Marie Claire, Netflix | Beeld: Netflix 

Laatste nieuws