Zien: kleine glimp van George en Amal Clooneys woonkamer

In zulke prachtige huizen willen wij ook wel verblijven...

Met George Clooney als een van de bekendste gezichten in Hollywood en Amal Clooney als een indrukwekkende mensenrechtenadvocaat, is het stel het ultieme powerkoppel. Een prachtige woning is dan ook geheel passend bij dit bekende koppel. Hoe deze eruitziet? Wij geven je een glimp van één van de woonkamers van het stel.

Paleisachtige woonkamer

Een kijkje in het privéleven of hun huizen geeft het stel zelden. Maar wanneer Amal te zien is in een video van University of Law, vangen we een kleine glimp op van hun woonkamer. Het mogen dan geen royals zijn, toch ziet de woonkamer er paleisachtig uit.

Amal verscheen in de video om haar beurs te lanceren samen met de universiteit en de Clooney Foundation for Justice. Het is niet duidelijk in welk huis de video is opgenomen, maar we zijn er vrijwel geheel van overtuigd dat het één van hun prachtige huizen op het Europese vasteland is. De prachtige tegelvloer en het vorstelijke, mediterrane decor kunnen we tenslotte niet omheen. De kamer is gevuld met prachtige elementen. Zo zijn de muren bekleed met een vorstelijke gouden en blauwe print en zijn de banken versierd met een soortgelijk patroon.

 

Verblijf in Como

De Clooneys zijn eigenaar van een prachtig huis gelegen aan het Comomeer in Noord-Italië. De villa is geschat op een waarde van ongeveer 80 miljoen euro en is inmiddels uitgegroeid tot een attractie in de prachtige Italiaanse hotspot. Como is ook favoriet bij beroemdheden als vakantie- en trouwbestemming. En wij moeten eerlijk toegeven: dat begrijpen wij volkomen. Als wij dat geld nou eens hadden…

Een prachtig ‘optrekje’ in Zuid-Frankrijk

Niet alleen bezitten George en Amal deze woning in Como, maar ook bezitten ze een landgoed in Zuid-Frankrijk. Ze wonen momenteel op Domaine Le Canadel, gelegen op een 425 hectare grote wijndomein. Het landgoed kochten ze in 2021 voor een bedrag van zo’n 8,3 miljoen.

Naast deze twee woningen in Europa, bezit het stel ook nog een woning in Los Angeles en een in Groot-Brittanië. Door de hoeveelheid regen die in Groot-Brittanië valt, zouden de twee samen met hun kinderen aan het begin van het jaar richting Frankrijk zijn vertrokken. Aan het eind van het jaar zijn ze nog gespot in Provence, een gebied vlakbij hun woning in Zuid-Frankrijk.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws