Wauw: koningin Letizia in een prachtige lentejapon

De jurk is ook nog eens budgetproof.

Dat koningin Letizia van Spanje een goed gevoel voor mode heeft, weten we inmiddels wel. De koningin verscheen dit keer ook weer in een prachtige lentejapon. Kleurrijk, fleurig en perfect voor dit seizoen. Lucky us, de jurk heeft namelijk niet eens zo’n duur prijskaartje.

Gouden Medailles voor Verdienste in Schone Kunsten

Koningin Letizia en koning Felipe hebben woensdag in Cádiz de Gouden Medailles voor de Verdienste in Schone Kunsten 2022 uitgereikt. De medailles zijn een erkenning voor mensen en entiteiten die zich op een voortreffelijke manier hebben onderscheiden op het gebied van artistieke creatie of die een rol hebben gespeeld in de promotie van kunst en het behoud van het nationale artistieke erfgoed.

Goed gekleed

Koning Felipe droeg tijdens dit evenement een grijs krijtstreeppak met een roze stropdas, perfect afgestemd op de kledingkeuze van zijn vrouw. Letizia verscheen namelijk in een prachtige, fleurige, roze jurk. De look maakte ze af met een crèmekleurige tas, chique parel oorbellen en een paar hakken à la Barbie, namelijk in een dieproze kleur.

Letizia
Beeld: NL Beeld

Nieuwe coupe

Niet alleen haar outfit trok de aandacht, ook haar nieuwe coupe viel op. Letizia heeft namelijk onlangs haar lange lokken ingeruild voor een lange bob. Haar lange bob was perfect gestyled: een prachtige blow-out look met lekker veel volume. Een super-elegante afwerking met een mooie glans en stralende puntjes. Bij het nieuwe kapsel hoort uiteraard ook een passende make-uplook. De keuze viel voor een glamoureuze look met een smokey eye en een glanzende gloss.

Letizia
Beeld: NL Beeld

Budgetproof

Je zou denken dat er een behoorlijk prijskaartje hangt aan deze prachtige lentejapon, maar gelukkig valt dat mee. De stijlvolle jurk is van het Spaanse merk Lady Pipa in de kleur Terazzo Rose. Hij is online te koop voor € 110 en dat valt ons nog hartstikke mee. Zonde om niet te halen, toch?

Letizia
Letizia in april 2023 met dezelfde jurk (Beeld: NL Beeld)

Voor herhaling vatbaar

Het is overigens niet de eerste keer dat we Letizia in deze jurk zien. De royal droeg namelijk vorig jaar dezelfde jurk tijdens een lunch ter ere van de Miguel de Cervantes Literatuurprijs. Wij begrijpen het helemaal, het is zonde om deze prachtige jurk maar één keer te dragen.

Bron: Daily Mail, UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws