James Middleton deelt schattige foto van zoontje

Die kiekjes van hun telg zijn zeldzaam.

Eind vorig jaar kregen James Middleton en zijn vrouw Alizee Thevenet hun eerste zoontje Inigo. Tot nog toe hebben de kersverse ouders weinig van hun kindje laten zien. Via Instagram deelt de trotste vader nu een hartverwarmende foto samen met zijn zoontje.

Speciale dag

Gisteren vierde James, het jongere broertje van prinses Kate, zijn 37e verjaardag. Na de mooie dag te hebben gespendeerd met familie, vrienden en uiteraard de honden, sluit James zijn verjaardag af met de kleine. Met matchende baretten en een dikke knuffel staan vader en zoon liefdevol op het kiekje. Een bedekt gezicht van het jongetje laat ons weten dat het stel nog steeds gesteld is op de privacy van hun kindje. Met een hartverwarmende grijns houdt hij zijn zoontje vast. “Matchende baretten ter ere van mijn verjaardag. Omringd door familie, vrienden en natuurlijk mijn honden”, schrijft James bij de post. Aandoenlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door James Middleton (@jmidy)

Boek

Onlangs maakte James bekend dat hij een boek zal gaan uitgeven: Meet Ella: The Dog Who Saved My Life. Het is geen geheim dat de jongeman een sterke verbondenheid voelt met zijn honden, Engelse cockerspaniël Ella in het bijzonder. Het boek zal dan ook voornamelijk gaan over de speciale band die hij opbouwde met zijn hond Ella, die hij helaas vorig jaar verloor.

Inspiratie

Tijdens de vijftien jaren die James met hondje Ella doorbracht, speelde het beestje een belangrijke rol in zijn leven. Deze speciale band heeft hem geïnspireerd om het boek te schrijven, net zoals de geboorte van zijn zoon. “Het schrijven van dit boek heeft me geholpen door me in staat te stellen om de reis te verwerken die ik met Ella heb doorgemaakt. Onze zoon is geboren nadat Ella was overleden, dus Inigo heeft haar nooit ontmoet. Het is wel belangrijk voor me dat hij alles over haar weet. Een van de redenen dat ik dit boek wilde schrijven was dan ook dat ik Inigo het verhaal kon vertellen hoe ik zijn moeder heb ontmoet”, aldus James.

Het boek zal op 26 september dit jaar uitkomen. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de verhalen over Ella voor de kleine Inigo!

Bron: Instagram @jmidy, Hello Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws