Beschuit met muisjes voor de familie Middleton!

Leuk babynieuws voor prinses Kate!

Catherine, prinses van Wales, steekt haar liefde voor de allerjongsten niet onder stoelen of banken. Met haar Royal Foundation Centre for Early Childhood zet ze zich enthousiast in voor kersverse moeders en hun kroost. Nu blijkt dat ze zich weer helemaal kan uitleven als enthousiaste tante, want broer James Middleton en zijn grote liefde Alizee Thevenet zijn namelijk gespot met hun pasgeborene!

Blijde verwachting

Met een set sfeervolle kiekjes, waarin één van de geliefde viervoeters van het stel een prominente rol speelde, kondigde James deze zomer het grote nieuws aan via Instagram.

“We hadden hier niet blijer mee kunnen zijn…of misschien Mable wel”, schreef James toen bij de foto’s van z’n grote liefde. “Het was een bijzonder moeilijk jaar met het verlies van mijn geliefde Ella (één van z’n honden, red.), maar we gaan dit jaar uit met een most precious uitbreiding van ons groeiende gezin.”

En nu is het dus zover! Hoewel de kersverse ouders het nieuws nog niet via sociale media wereldkundig hebben gemaakt, zijn ze inmiddels wel in het openbaar gespot met hun kleine spruit. En dat betekent dat de Princess of Wales weer tante is geworden!

Koninklijke koets

Leuk detail: op de foto’s van het paar die The Daily Mail in handen heeft gekregen, spotten royalty-kenners dat de jonge ouders iets bijzonders gemeen hebben met hun koninklijke (schoon)zus!

Tijdens hun wandeling door Notting Hill met hun kleine in de wandelwagen, viel het scherpe kijkers op dat dit exact dezelfde buggy is die prinses Kate destijds zelf gebruikte nadat zij bevallen was van zoontje George! Wie weet: zouden de Middletons stiekem het rijtuig van de toekomstige Engelse koning geleend hebben voor hun kleine?

Daarbij viel ook op dat de jonge ouders een luiertas van het Franse label Sézane meesleepten – een merk dat al langer favoriet is van HKH. Of Alizee en haar schoonzus simpelweg een gedeelde smaak hebben, of dat de koninklijke tante al even met gepast cadeau op bezoek is geweest om de kleine te verwelkomen, is echter niet bekend.

Anoniem

Voorlopig lijken James en Alizee een duidelijk signaal af te willen geven door nul informatie over de kleine te delen. Wie weet horen we binnenkort meer van de gelukkige ouders over hun pasgeborene, maar een leven in de spotlights zoals hun beroemde neefjes en nichtje? Dat zal niet aan de orde zijn.

Trotse tante

Beau Monde gaat er in elk geval van uit dat Kate haar geluk niet op kan met deze uitbreiding van haar familie. Via zus Pippa en dier man, James Matthews, is de prinses al tante van drie jonge kinderen: Arthur, Grace, en Rose. De kleine van James en Alizee is hiermee het zevende kleinkind voor Carole en Michael Middleton.

Ook namens Beau Monde van harte gefeliciteerd met de komst van de kleine!

Bron: Hello! Magazine, The Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws