Klassiek Kate! Prinses wisselt pakkenparade af met elegante look

Zo zien we de hoogheid het liefst!

Kijk, wij snappen príma dat de Princess of Wales haar werk bloedserieus neemt en daarom steeds vaker voor een zakelijk strak pak kiest. Maar echt enthousiast worden we er niet van. Gelukkig liet Kate zien dat zij niet meteen álle jurken en rokken voor de herfst vaarwel heeft gezegd.

World Mental Health Day

Gisteren bracht Kate een bezoek aan Nottingham Trent University, nog in het kader van World Mental Health Day een dag eerder. De prinses ging hier met studenten in gesprek om te benadrukken hoe belangrijk het is om je mentale gezondheid om nummer één te zetten.

Ook moedigde de prinses de studenten aan om hun horizon te verbreden. “Ik zou het geweldig vinden om weer student te zijn”, deelde ze. “Toen ik studeerde, kreeg ik de kans om nieuwe hobby’s uit te proberen.”

Outfit

Hoewel Kate regelmatig in prachtige designerlooks voor de dag komt, kleedt de prinses zich ook regelmatig in betaalbare items. Voor haar bezoek aan de universiteit hulde Kate zich in een prachtige ton-sur-ton look. En voor wie deze hebberigmakende look wel zou willen kopiëren hebben we goed nieuws. Voor Kates beige rok en trui hoef je namelijk niet diep in de buidel te tasten.

Beeld: NL Beeld

Kates jurk en trui zijn van het Franse merk Sézane, waar nog een redelijk betaalbaar prijskaartje aan hangt. Kate droeg de Sami Jumper in beige, die €110 kost en matchte de trui met de Naelle Skirt, die €130 kost.

Uiteraard maakte de prinses haar look af met mooie accessoires. Zo droeg de prinses de beige stiletto’s van het merk Gianvito Rossi, had ze de Mini Holly Bag in taupe bij zich van het Britse merk Tusting en sierde ze haar oren met de Feax-Pearl Curb-Chain oorbellen van Simone Rocha. Elegant, stijlvol, en klassiek Kate tot in de puntjes. Betekent dit dan toch dat we deze herfst weer volop ton sur ton-outfitjes met knitwear, coltruien, en subtiel luxe accessoires gaan zien? Vorig najaar leek Kate er namelijk geen genoeg van te krijgen – en wij al evenmin!

Back to pak

Toch lijkt de Franse flair van de prinses van korte duur. Vandaag is zij namelijk te gast bij SportsAid, waar zij deelnamen aan een workshop op het gebied van mentale gezondheid. Hier koos ze net als manlief William voor een casual outfit in blauw. Veja-sneakers, donker denim, een wit t-shirt en een knalblauwe blazer van Zara die de prinses al in de kast had hangen: zo komt ze casual voor de dag.

william kate
Beeld: NL Beeld

Voor een sportevenement snappen we prima dat de prinses niet op stiletto’s in een robe manteau of kittig japonnetje komt opdagen…maar stiekem hopen we dat ze weer vaker outfits zoals de set van Sézane uit haar indrukwekkende kledingkast trekt. Ah toe, hoogheid?

Bron: Elegance, Vogue, What Kate Wore | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws