Oeh: leuk babynieuws voor prinses Kate!

Wie de Middletons een beetje volgt, weet dat de familie ontzettend hecht is. Prinses Kate mag dan nu onderdeel zijn van de Britse royal family: ze is nog altijd ontzettend close met haar eigen familie. Nu is er groot nieuws: er komt binnenkort namelijk een kleine Middleton bij!

Prinses, moeder, zus

Kate Middleton kent vele rollen. Zo is ze natuurlijk een bijna feilloze prinses, en een betrokken moeder voor haar eigen kroost. Maar ze is ook een attente dochter en een geliefde zus binnen het gezin waarin ze is opgegroeid. Zo koos ze niemand minder dan haar eigen zus Pippa als maid of honour bij haar bruiloft – een beslissing waarmee Pip (en dan met name haar derrière) in één klap beroemd waren.

Onlangs nog deelde broer James bovendien hoe hij altijd op zijn zussen kon bouwen. Zo onthulde hij in een openhartig gesprek over mental health dat zijn zussen “altijd langs zijn zijde hebben gestaan” in de moeilijkste tijden, en hem zelfs hebben vergezeld bij therapiesessies.

Ondertussen mogen broer en zus Middleton via hun zus bij incidentele koninklijke evenementen aanschuiven, zoals hierboven bij de kroning van Charles in mei dit jaar.

Baby on the way

Nu heeft James groot nieuws gedeeld: z’n echtgenote, Alizée Thevenet, is namelijk in verwachting! Met een set sfeervolle kiekjes, waarin viervoeter Mable een prominente rol speelt, kondigt hij het het nieuws aan via Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

“We hadden hier niet blijer mee kunnen zijn…of misschien Mable wel”, schrijft James bij de foto’s van z’n grote liefde, die trots poseert tegen een pittoresk landschapje op de achtergrond.

“Het was een bijzonder moeilijk jaar met het verlies van mijn geliefde Ella, maar we gaan dit jaar uit met een most precious uitbreiding van ons groeiende gezin”, sluit hij z’n bericht af.

Ella

Mocht je nu niet helemaal up to date zijn over het reilen en zeilen van deze Middleton-telg: Ella is het hondje dat hem ruim vijftien jaar vergezeld heeft, én de moeder van de viervoeter die William en Kate anno nu thuis hebben rondlopen.

Begin dit jaar kwam Ella te overlijden, en daar had James het behoorlijk moeilijk mee. Gelukkig gaat het Kates broer inmiddels weer helemaal voor de wind. Wij kunnen niet wáchten op de eerste kiekjes van de Middletons die deze kleine spruit verwelkomen!

Bron: Instagram @jmidy, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws