Guilty pleasure: koningin Camilla blijkt groot fan van deze serie

Ook koninginnen bevinden zich graag in de wereld van the ton.

Terwijl koning Charles en koningin Camilla de eerste dag van de Chelsea Flower Show bezochten om daar de prachtige tuinen te bewonderen, kwamen we een saillant detail over Camilla te weten. Ze blijkt namelijk een groot fan te zijn van de populaire Netflix-serie Bridgerton!

Bridgerton-fan

Tijdens het bezoek van de royals aan de show krijgen we een bijzonder kijkje in de ‘guilty-tv-pleasures‘ van de hoogheid. Tijdens het uitstapje bezocht het stel een tuin die is geïnspireerd op de populaire Netflix-show Bridgerton. Wat blijkt? Camilla is groot fan! Excuse us? We wisten dat ons Camilla op vele fronten een goede smaak heeft, maar deze openbaring spant de kroon.

Wij mogen dan de eerste helft van seizoen drie binnen recordtijd hebben verslonden, ook Camilla vond hiervoor al een gaatje in haar koninklijke agenda. Tijdens de rondleiding in de tuin, die gebaseerd is op Penelope Featherington, gespeeld door Nicola Coughlan, gaf ze trots toe: “Ik heb het eerste stuk bekeken.”

NL Beeld / PA Images

Dat moet een verrijking zijn geweest voor de koningin, om een kijkje te nemen in de tuin die door de ontwerpers tot leven is gebracht door Penelope’s persoonlijke reis te belichten. Zo weerspiegelt de beplanting “gevoelens van geheimhouding, groei en verlangen”. Helemaal in lijn met de populaire serie!

NL Beeld / PA Images

Favoriete radioshow

Het is niet de eerste keer dat we in een inkijkje krijgen in de vrijetijdsbesteding van Charles en Camilla. Zo werd eerder al bekend dat het stel elkaar bijnamen heeft gegeven, afkomstig uit hun favoriete radiocomedyprogramma. Waar een bijnaam normaliter door iemand anders bedacht wordt en aan de persoon gegeven wordt, bedachten C&C er zelf eentje.

Gedurende hun torteltijd begonnen ze zichzelf Fred en Gladys te noemen. Deze namen kwamen voort uit het Britse radiocomedyprogramma Goon Show, dat liep van 1951 en 1960. Naar verluidt was het initiatief van Charles, aangezien hij groot fan van de show was. Camilla droeg zelfs een armband met de initialen FG. Ha! Wellicht kunnen we binnenkort ook een bijnaam in de vorm van een Bridgerton-personage verwachten…

Bron: Mirror | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws