Avontuur bijna ten einde voor Eloise: ‘Dankbaar voor elk moment’

De gravin keert over een maand terug naar Nederland.

Eloise van Oranje lijkt zich inmiddels aardig thuis te voelen in The Big Apple. Maar net nu ze de smaak te pakken heeft van haar leventje in New York, nadert het einde van het avontuur alweer. Op Instagram laat de gravin daarom weten van plan te zijn om extra te genieten van haar laatste dagen in Amerika.

Einde van een avontuur

Eloise heeft inmiddels een paar maanden in New York gespendeerd, maar er is – óók voor royals – een tijd van komen en een tijd van gaan. En dat die tijd van gaan gekomen is, moeten Elo’s volgers natuurlijk weten. De gravin deelt daarom op Instagram een foto van haarzelf in New York waarbij ze meedeelt dat haar tijd in Amerika er bijna op zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Dankbaar

“Nog maar een maand te gaan!”, klinkt het in de caption. “Aan de ene kant is het ongelooflijk snel gegaan. Het voelt alsof ik slechts twee weken geleden in NY aankwam, zonder enig idee wat me te wachten stond. Aan de andere kant is het ook langzaam gegaan. Ik geniet namelijk echt van elke dag en herinner me telkens weer om dankbaar te zijn van elk moment.”

Genieten

Nu Eloise nog maar een maand over heeft in The Big Apple, voelt dat voor de gravin als een relatief korte tijd. “Maar stel je voor dat je nu een maand ergens naartoe zou reizen, zou dat zo lang zijn! Dus zo ga ik er nu ook in: ik heb nog 30 dagen om alles te doen wat ik wil en volledig van deze stad te genieten.”

Klinkt als een prima plan, Elo! Zolang je ons in de tussentijd maar op de hoogte houdt van je glamour-leventje daar…

Bron: RTL Boulevard, Instagram @eloisevanoranje | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws