Eloise beleeft typisch Amerikaans uitje in New York: ‘Genoten’

Onze Hollandse gravin heeft het duidelijk naar d'r zin in The Big Apple.

Het mag dan nog niet zo lang geleden zijn dat Eloise van Oranje naar New York vertrok, de gravin heeft de smaak van het Amerikaanse leven al aardig te pakken. Afgelopen week bezocht ze met vier vriendinnen een honkbalwedstrijd, en natúúrlijk bracht onze Elo daar verslag van uit.

Het leven in New York

Gele taxi’s, torenhoge wolkenkrabbers en peperdure cappuccino’s met havermelk: het heurt er allemaal bij in New York. Eloise lijkt vastbesloten om zich over te geven aan alles wat de Amerikaanse stad haar te bieden heeft, want afgelopen week was ze aanwezig bij een honkbalwedstrijd. Samen met haar vriendinnen (want die heeft ze natuurlijk al gemaakt) bezocht ze de match tussen de New York Mets en de San Francisco Giants. En Eloise was Eloise natuurlijk niet geweest als ze daar geen verslag van had uitgebracht.

Honkbalwedstrijd

In een video op Instagram neemt Elo ons mee tijdens haar typisch Amerikaanse uitje. “We snapten alle vier aan het begin totaal niet wat er aan de hand was, maar aan het eind van de wedstrijd zaten we er zo in. We stonden te schreeuwen als er een homerun werd gemaakt”, vertelt de gravin. “Hoe Amerikaans en overdreven het ook is, ik heb er zo van genoten en ik raad het iedereen aan.”

Eloise’s New York Diary

Voor het feit dat Elo op voorhand had gezegd naar New York te gaan om alle aandacht in Nederland enigszins uit de weg te gaan, is ze wel verdacht veel op Instagram te vinden om haar Amerikaanse leven te delen. Maar goed: ons hoor je niet klagen, natuurlijk. Het lijkt erop dat Elo in samenwerking met Harper’s Bazaar nu elke week een video gaat delen waarin ze ons meeneemt naar allerlei hotspots in New York. Met komende week op de planning: kunst en cultuur. Wij kijken vooral uit naar een mogelijke glamour-episode. Xoxo…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws