Oeh: zien we Sarah Ferguson binnenkort terug in Bridgerton?

De hertogin van York ziet het zelf al helemaal zitten.

Krijg Bridgerton straks een nóg koninklijker tintje? Nou, als het aan Sarah Ferguson ligt wel! In het Britse tv-programma Good Morning Britain onthulde de hertogin dat zij maar al te graag een rol zou vertolken in de Netflix-serie.

Bridgerton

Sarah ziet haar debuut in Bridgerton al helemaal voor zich. “Ik vind dat Lady Penelope een vriendin moet hebben die net als ik rood haar heeft. Denk je ook niet?”, vraagt ze aan de presentatrice van Good Morning Britain. Die doet daarop meteen maar een oproepje voor het nummer van de producente Shonda Rhimes. Wie niet waagt, wie niet wint!

@goodmorningbritain Anyone have Shonda Rhimes’ number? #bridgerton #sarahferguson #goodmorningbritain #susannareid ♬ original sound – GoodMorningBritain

Eerlijk? Wij kunnen het wel voor ons zien. Al zou een rol als cool aunt van Penelope haar misschien nog iets beter staan. Beeld het je even in: Sarah Ferguson in de rol van een mysterieuze tante die al jarenlang niks met de familie te maken wil hebben, en dan ineens na jaren tóch op bezoek komt en meteen een schandaal met zich meebrengt… perfecte casting toch? Maar goed, nu laten we ons al weer te veel in onze fantasie meeslepen.

Sarah Ferguson

Of haar droom uiteindelijk ook uit zal komen, is natuurlijk nog maar de vraag. Wij zijn in ieder geval blij om te zien dat Sarah weer goed in haar vel zit, want ze heeft geen makkelijke periode achter de rug. Na haar borstkankerdiagnose in juni vorig jaar kreeg Sarah Ferguson begin dit jaar opnieuw een klap te verwerken. Er werd huidkanker bij de hertogin vastgesteld. Een moedervlek die ze liet verwijderen, bleek een kwaadaardig melanoom te zijn. Eerder dit jaar deelde Sarah al dat ze in de beste handen is, en dat ze dankzij de steun van haar familie positief wist te blijven.

Wij wensen haar nog veel sterkte bij deze laatste loodjes (en duimen natuurlijk voor haar toekomstige rol in Bridgerton!).

Bron: Good Morning Britain, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / Netflix 

Laatste nieuws