Glamour met een knipoog

Zomer vol leesplezier: ontvang 5x Beau Monde voor slechts €20!

Dat is meer dan 40% korting!

Hoewel het lekkere weer momenteel nog niet helemaal door wil breken, is de zomer toch écht in aantocht. Sterker nog: aanstaande donderdag gaat 'ie al van start! Dat betekent dat we zeer binnenkort kunnen genieten van zon, zee, strand en vooral ook: ontspanning. Vind jij het lastig om over te schakelen naar vacation mode en heb je moeite met volop relaxen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want om ook jou in zomerse vakantiesferen te krijgen, pakken we uit met een voordelige zomerkorting.

Aan het zwembad met Beau Monde

Om de langverwachte zomer in te luiden, hebben we een zeer voordelige aanbieding voor je. Want wil jij, wanneer je op een tropische bestemming aan het zwembad ligt met een verfrissende cocktail in je hand, op de hoogte blijven van alle ins en outs in royalty-land? En daarbij niks missen wat betreft de glamoureuze levens van celebrities uit zowel Hollywood als Hilversum? Dan is dit abonnement op Beau Monde perfect voor jou!

Elke editie zit namelijk boordevol leesvoer: zo vind je onder andere diepte-interviews met bekende Nederlanders en internationale sterren, de nieuwste catwalk-trends ter inspiratie, en ook niet onbelangrijk: de beste tips reis-, shop, beauty- en interieurtips!

Zomerse korting

Ben jij er – net als wij – van overtuigd dat Beau Monde onmisbaar is tijdens jouw vakantie en een plekje in je koffer verdient? Dan kun je nu gebruikmaken van onze tijdelijke zomeractie, waarmee je 5 x Beau Monde voor slechts €20 ontvangt. Omgerekend profiteer je met deze actie gewoon van meer dan 40% korting! De discount loopt tot en met 31 augustus, een zomer vol leesplezier is dus gegarandeerd!

Via deze link vind je alle informatie die je nodig hebt, en kun je je aanmelden als abonnee. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste glamournieuws!

Beau Monde

In Beau Monde nemen we je elke editie mee in alles wat te maken heeft met glamour. Zo sierden niemand minder dan de Echte Gooische Moeders de cover van ons juni-nummer, waarin ze alles vertelden over hun innige vriendschap, luxe levens en kinder-taferelen. Eerder verschenen onder andere Patty Brard, Mariska Bauer en Dyantha Brooks op de cover van Beau Monde, mét natuurlijk inclusief openhartige interviews in het blad.

Kortom: geniet deze zomer van urenlang leesplezier op het strand, aan het zwembad, of gewoon lekker in je eigen tuin. Voordeliger kennismaken met Beau Monde kan bijna niet!