Prinses Eugenie lijkt als twee druppels water op déze royal

Zo zie je maar weer: ook de koninklijke appel valt niet ver van de boom!

Dat ook de koninklijke appel meestal niet ver van de boom valt, weten we inmiddels wel. Toch blijven we ons soms verbazen over de uiterlijke gelijkenissen tussen royals. Zo ook bij prinses Eugenie, die enorm lijkt op één van haar koninklijke voorouders.

Queen Mother

Wat blijkt? De moeder van twee lijkt als twee druppels water op haar overgrootmoeder, de Queen Mother, in haar jongere jaren. Zo had de moeder van wijlen koningin Elizabeth vroeger dezelfde kastanjebruine lokken als haar achterkleinkind. Ook valt op dat de royals dezelfde ogen en gezichtsvorm delen. Voor een foto van een jonge Queen Mother moesten we wel even flink de archieven induiken, maar dan heb je – naar onze mening – ook wat:
Embed from Getty Images

Als we onderstaande foto van Eugenie, die hier overigens 17 jaar oud was, naast de foto van de Queen Mother leggen, zien we een treffende gelijkenis.
Embed from Getty Images

Goede band

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is de Queen Mother al een tijd overleden. Toen ze echter nog leefde, leken zij en Eugenie een goede band met elkaar te hebben. Althans, die conclusie trekken we uit de foto die omstreeks 1997 werd gemaakt in Schotland.

Eugenie
Beeld: NL Beeld

Nog een look-a-like

Maar de jongste dochter van prins Andrew is niet de enige die veel weg heeft van haar overgrootmoeder. Want als we nog verder terug in de tijd gaan, zien we dat de Queen Mother als kind sprekend op prins William’s dochter Charlotte leek.

“Toen onze archivaris door deze foto’s van een jonge Lady Elizabeth ging, waren we het er allemaal mee eens dat ze een duidelijke gelijkenis vertoont met haar achter-achterkleindochter prinses Charlotte. Zie jij het ook?”, luidt het bijschrift van @glamiscastlescotland bij de foto. Oordeel vooral zelf!

Bron: Hello! Magazine, Getty Images, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws