Maakt het leven mooier

Onzuivere huid? Dit is de oplossing!

Een natuurlijk gezonde huid, zonder filters!

Een Zuiverende Kracht - 1

Iedere huid is anders, maar we willen het liefst allemaal een egale huid zonder oneffenheden, die de hele dag door straalt. Toch? Geen filters, maar gewoon een échte gezonde huid.
ZO Skin Health is gespecialiseerd in producten en behandelingen die jouw huid binnen no time transformeren naar een egaal perzikhuidje met een gezonde glow en zij hebben een geweldig nieuw product. Wij praten je bij.

ZO Skin Health

ZO Skin Health, opgericht door Dr. Zein Obagi, is een wereldwijd begrip onder artsen, huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten omdat de klinisch bewezen producten van ZO Skin Health de huid zichtbaar verbeteren, ongeacht leeftijd, etniciteit, huidconditie of huidtype. Dit resultaatgerichte merk heeft nu een fantastisch nieuw product op de markt gebracht: Complexion Clarifying Serum! Deze krachtpatser is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid, en is daarmee voor iedereen die wel eens last heeft van puistjes, vergrote poriën of rode vlekjes, een echte must-have.

Talggerichte aanpak

Overtollig talg is één van de grootste veroorzakers van huidaandoeningen zoals acne, rosacea of hyperpigmentatie. Het onder controle houden van talg is daarom dé eerste stap naar een gezonde huid en dat is precies wat Complexion Clarifying Serum doet! Het zuiverende serum minimaliseert overtollig talg en zorgt voor een algehele heldere en egale teint.

Unieke formulering

Veel traditionele producten die ontwikkeld zijn voor een onzuivere huid bevatten salicylzuur. Dit middeltje is en blijft een belangrijk ingrediënt vanwege zijn unieke vermogen om poriën te exfoliëren en ontstekingen te kalmeren. Een groot nadeel is dat salicylzuur het meest effectief is in oplosmiddelen zoals alcohol. En wij hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat alcohol je gezicht bepaald geen goed doet. De huid wordt droog, voelt geïrriteerd aan en gaat soms zelfs schilferen. No thanks!

Met Complexion Clarifying Serum heb je hier geen last van! Dit serum bevat namelijk wél 2% salicylzuur, wat dus erg goed werkt tegen onzuiverheden, maar maakt gebruik van een wateroplosbare variant van het stofje. Dit betekent dat de huid krachtig wordt behandeld, maar zonder nadelen als een droge of geïrriteerde huid!

Onderzoek en uitgebreide tests hebben aangetoond dat dit net zo effectief is als traditionele salicylzuurformules, maar dan zonder de bijwerkingen. Het serum bevat daarnaast andere exclusieve, klinisch bewezen complexen die helpen een gebalanceerd microbioom te bevorderen, ontstekingen en roodheid te minimaliseren en zichtbaar vergrote poriën te verfijnen. Kortom: een must voor een stralende, egale huid.

Totaalplaatje

Om het beste resultaat te kunnen behalen die past bij jouw huid doelstellingen, wordt Complexion Clarifying Serum altijd gecombineerd met een op maat gemaakt protocol. Deze bevat altijd Getting Skin Ready (reinigen, exfoliëren, tonen) zodat de huid wordt klaargestoomd voor de actieve ingrediënten. Daily Power Defense, een krachtig antioxidanten-serum dat de huid gedurende dag beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de huidbarrière versterkt. En uiteraard een Breedspectrum zonbescherming die jouw huid beschermt tegen schadelijke UV stralingen HEV-licht en IR-A. Dit geldt natuurlijk des te meer nu de zomer zich eindelijk laat zien en we volop van de zon genieten!

Een gezonde huid heeft van zichzelf een mooie glow, die filters kun je achterwege laten!

De producten van ZO Skin Health worden alleen verstrekt door artsen, huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten. Ben je nog niet bekend met ZO Skin Health? Maak een afspraak met een van de erkende ZO Behandellocaties voor een protocol op maat.

Headerbeeld: Adobe Stock