Helaas: Beatrice Borromeo moest complete Dior-outfit teruggeven

De 'meest stijlvolle royal van Europa' verscheen volledig gekleed in het merk bij Paris Fashion Week.

Powervrouw Beatrice Borromeo loopt er altijd piekfijn verzorgd bij en werd daarom een aantal jaar geleden zelfs uitgeroepen tot ‘de meeste stijlvolle royal van Europa’. De journaliste is tevens één van de ambassadeurs van luxelabel Dior, bij wiens Fall/Winter 2024-2025 show ze uiteraard volledig in kleding van het luxelabel verscheen. Maar wie denkt dat de royal haar look vervolgens aan haar eigen garderobe mocht toevoegen, heeft het goed mis…

Stijl

Om het stijlgevoel van Beatrice Borromeo, de schoondochter van prinses Caroline, kunnen we simpelweg niet heen. Zo heeft ze over de runway geflaneerd in shows van onder meer Chanel en Valentino, en is ze tegenwoordig één van de ambassadeurs van luxelabel Dior. We zien de royal regelmatig bij allerhande evenementen van Dior op de eerste rij zitten, en natuurlijk draagt ze geregeld kleedjes van het designermerk op de rode loper.

En van die peperdure, complete sets met kleding, schoenen en accessoires, hadden wij verwacht dat deze na het moment suprême gewoon in de kast van Beatrice belandden. Helaas voor haar is niets minder waar! Althans: die conclusie trekken we uit de reactie van de royal onder een Instagram-bericht van @royalfashionpolice.

De post is gericht op de outfit van Beatrice tijdens de Fall/Winter 2024-2025 show van Dior en de daarbij behorende prijzen. Zo droeg ze voor de gelegenheid onder andere een jurk van 4.400 dollar en bungelde er een armband van bijna 60.000 dollar aan de arm van het stijlicoon. Maar deze items gingen – jammer genoeg voor Beatrice – niet met de royal mee naar huis na de show. Zo blijkt uit haar reactie onder het bericht: “I sadly had to give it all back 😂”, aldus Beatrice onder haar Instagram-gebruikersnaam @astreafilms. Helaas!

Aristocratendochter

Beatrice Borromeo Arese Taverna werd in 1985 geboren als dochter van Don Carlo Ferdinando Borromeo en gravin Paola Marzotto. Over de jaren is zij uitgegroeid tot een absolute powervrouw met een groot gevoel voor stijl, maar óók met een neusje voor nieuws dat al even sterk is ontwikkeld.

Als jongedame timmert Beatrice hard aan de weg als journaliste. Zo haalt ze een Master in de journalistiek van de Columbia University, en gaat ze onder meer aan de slag als redacteur bij Newsweek en Daily Beast. Bea bewijst zich keer op keer: ze maakt furore op tv en radio, en weet met scherpe vragen en een nog scherpere pen verschillende schimmige zaken aan het licht te brengen.

Bron: Instagram @royalfashionpolice, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws