Zoet: Monica Geuze maakt nieuwe relatie Insta-official

Cute!

Volgers van Monica Geuze wisten natuurlijk al dat de presentatrice weer helemaal gelukkig is in de liefde. Maar nu heeft ze haar relatie met voetballer James Lawrence helemaal officieel gemaakt via – hoe kon het ook anders – Instagram!

Insta official

Kiekjes van Monica en James werden weleens op accounts van vrienden gedeeld, maar de love birds hadden nog niet eerder een foto van hen samen op hun eigen Instagram gedeeld. Tot nu toe. Zo genoot Monica samen met James van een vakantie op Ibiza en daarvan plaatste ze een reeks foto’s op Instagram. Op het eerste plaatje dat ze deelt is te zien dat ze haar vriend dolgelukkig omhelst. Awh!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Verliefd

In de podcast Geuze & Gorgels deelde Monica eerder al dat ze heel gelukkig is met James. “Ik ben gewoon heel verliefd. Dus ik zit helemaal op zo’n roze wolk en ben de hele tijd alleen maar met hem ook”, vertelde ze. “Tuurlijk ben ik weleens vaker verliefd geweest, maar ik ben nog nooit verliefd geweest op deze manier.”

In de podcast ging het zelfs even over trouwen. “Later ga je trouwen met deze (man, red.), dat zien we nu al”, reageerde co-host Kaj Gorgels. “Ja, weet ik zeker. Dat klopt als een gek”, reageerde Monica daarop.

Gebroken hart

Eind vorig jaar onthulde Monica nog in een aflevering van Open Kaart dat haar breuk met ex-vriend Robbert Kroese haar erg zwaar viel. “Vooral die fase van dat intense verdriet heeft echt lang geduurd”, blikte ze terug. “Daarna kwam de zomer en ging het wel weer lekker en kon ik het ook wel waarderen op sommige momenten om single te zijn.”

Inmiddels is Mo dus weer helemaal gelukkig met James, en de liefde spat er duidelijk vanaf!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws