Nu in de winkels: een dubbeldikke editie van Beau Monde

De nieuwe Beau Monde heeft bovendien een leuke verrassing in petto.

Beau Monde viert de zomer! Met een dubbeldikke editie van ons magazine hoef jij je de komende weken geen moment te vervelen.

Interviews

We lichtten gisteren al een klein tipje van de sluier op, dus het kan je bijna niet ontgaan zijn dat de prachtige Nicolette Kluijver deze editie onze cover siert. In een openhartig gesprek praat ze ons helemaal bij over het leven op Bonaire, haar terugkeer naar Nederland, haar werk en ambities, en….de liefde!

De cover van Beau Monde 7 + 8 2024, met daarop Nicolette Kluijver.
Nu in de winkels, óf gewoon verkrijgbaar via Tijdschrift.land. Waar wacht je nog op? ☀️

Daarnaast voelen we Xander de Buisonjé aan de tand over zijn jeugd, zijn grootste liefde, z’n nieuwe onderneming, en z’n kijk op de wereld. Hoewel hij geen kleding hoeft van ‘schreeuwende merken’, kan hij prima van wat luxe genieten op z’n tijd. “Als ik vrij ben, dan wil ik kunnen genieten van luxe en comfort”, verklapt hij.

Xander de Buisonjé voor Beau Monde 7+8 2024.

Ook voelen we Giel Beelen, Liza Sips, en Caroline Mol en Jan Dulles aan de tand over zomerliefdes en romantiek onder de zon. Zo verruilden Caroline en Jan het druilerige Nederlandse winterweer vorig jaar voor de stralende Thaise zon, zegde Giel zijn baan op en vertrok hij samen met z’n grote liefde Floor naar de andere kant van de wereld, en vertrok Liza samen met manlief Ralph op een prachtige huwelijksreis naar sunny Aruba.

Ook praten we uitgebreid bij met powervrouw Debora Huisman-Leeser, die zestien jaar geleden haar eigen juwelenmerk opzette en inmiddels furore maakt bij GASSAN als Chief Creative Officer. “Natuurlijk heb ik weleens aanvaringen met mijn familie. Maar zonder wrijving is er geen glans”, verklapt ze.

Als klap op de vuurpijl kijken we binnen bij Hella Huizinga, die ons uitgebreid vertelt over haar prachtige optrekje in The Valley. Ook blikt ze terug op haar periode als Real Housewife en deelt ze hoe haar liefdesleven er nu uitziet.

hella huizinga

Royalty

Uiteraard brengen we je ook een goede dosis royal nieuws. Zo duiken we in de juwelenkist van het Noorse hof en zetten we enkele van onze favoriete tiara’s voor je op een rij. Spoiler alert: daar zijn héél wat smaragden mee gemoeid.

Natuurlijk is het deze zomer ook ein-de-lijk tijd voor de Noorse prinses Märtha Louise om haar grote liefde, sjamaan Durek Verrett te trouwen. We blikken terug op hun controversiële relatie en praten je bij over wat die huwelijksdag voor bijzonders belooft.

En verder…

Alsof dat nog niet genoeg leuks was, hebben we natuurlijk ook volop mode, beauty, celebs, en glamour om je hart aan op te halen. Onze columnist Ella Vermeulen geeft as usual haar ongezouten mening – dit keer over het gemis aan een beetje diva-gedrag. “Alles wordt tegenwoordig geregisseerd, gecureerd en gefilterd, niets wordt aan het toeval overgelaten”, stelt zij.

Surprise!

Extra leuk: deze dubbeldikke editie heeft een bijzondere twist – letterlijk! Ons achterblad hebben we dit keer namelijk gewoon ingeruild voor een tweede cover: samen met Golf.nl en Miss Montreal nemen we je mee de golfbaan op!

Zo praat Sanne Hans aka Miss Montreal ons bij over haar liefde voor de sport, uitdagingen en rust. Daarnaast voelen we personal trainer Tamara Verschoor aan de tand over golfen voor je gezondheid.

En ach ja, we blijven glamourpoezen natuurlijk. Daarom zetten we ook een aantal heerlijke locaties op een rij waar je naast een balletje slaan ook prima kunt wijnen en bijkletsen, én delen we een aantal bijzonder fijne shoptips waarmee je stijlvol op de green verschijnt.

Kortom: volop leuks. Geniet ervan!

Laatste nieuws