Glamour met een knipoog

Vol gas: prins William gespot op elektrische step te Windsor Castle

Daar gaat de Prince of Wheels!

Van koets tot privéjet, de Britse monarch heeft qua transport keuze genoeg. Een auto met chauffeur rijdt de geliefde royals van A naar B, zonder dat ze zelf een routeplanner erop los moeten laten. Maar soms ben je gewoon liever zelf aan het roer, zo denkt ook prins William. Een toevallige voorbijganger heeft een nieuw vervoermiddel van Will weten vast te leggen: de prins van Wales werd namelijk gespot op een elektrische step, wat hilarische beelden opleverde.

Toevallige voorbijganger

Afgelopen donderdag wist een nieuwsgierige toerist een hilarisch momentje vast te leggen bij Windsor Castle. Waarschijnlijk nietsvermoedend bewonderde de toerist het keurige optrekje van de Britse monarch, toen daar plotseling prins William voorbij kwam koersen op een elektrische step. Voor het imposante kasteel langs, door een poort terug de binnenplaats op om vervolgens weer te verdwijnen. In het zonnetje, in een nette outfit compleet met zonnebril, zoeft de prins nietsvermoedend voorbij. Over het terrein van Windsor Castle racen op een elektrische step, een doodgewone dag in het leven van een royal natuurlijk. Geef hem ook eens ongelijk; met een terrein dat zich uitstrekt over maar liefst 655 hectare ben je te voet wel eventjes onderweg!

@a.n.g.e.l.a_xue_ actually is him#princewilliam #british #freedom #monarchy #prince @Ashley!! ♬ Star Spangled (Bass Boosted) - SNC

Royaal viraal

Op TikTok doet de video momenteel de ronde, en we kunnen wel stellen dat het de prins gelukt is viraal te gaan. Waarschijnlijk onbedoeld, maar leuk is het zeker. Overigens kan de prins van Wales op leuke reacties rekenen. 'Hoeveel rondjes heeft hij gereden? Ik moet het weten,' luidt een van de comments onder de TikTok. 'Waar is zijn helm?' merkt een ander gekscherend op.

Royals, het zijn nét normale mensen. Met een flinke uptempo versie van het Amerikaanse nationale volkslied – een hilarische nod naar de Amerikaanse feestdag die donderdag gevierd werd – koerst de prins van Wales voorbij. Of, dare we say, is William gepromoveerd tot de Prince of Wheels?

Bron: X @MattSunRoyal, TikTok @a.n.g.e.l.a_xue_ | Beeld: NL Beeld / , TikTok @a.n.g.e.l.a_xue_