Maakt het leven mooier

Prins Julian steelt de show op familiefoto

Summer ready!

Inauguration of Prince Julian's Playground - Varberg

Prinses Sofia deelde gisteren een aandoenlijke familiefoto op Instagram. Op de foto poseert ze samen met manlief prins Carl Philip en hun drie zoons: prins Alexander (8), prins Gabriel (6) en prins Julian (3), én hondje Siri. Ster van dit zoete kiekje? Dat was prins Julian, die met zijn hilarische gezichtsuitdrukking de show wist te stelen.

Zomergroet

De Zweedse royals poseerden voor een vrolijk kiekje, dat zij deelden via hun Instagram-account @Prinsparet. Onze aandacht werd hierbij meteen getrokken door de jongste prins. Met zijn aandoenlijke gezichtsuitdrukking weet hij de aandacht op hem te vestigen. Het gezin is helemaal in zomermodus en worden zomer-klaar afgebeeld in casual fits en op blote voetjes. Ze schrijven onder de post: "Wij wensen jullie een fijne zomer!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Prinsparet (@prinsparet)

Eerder in juni verschenen er ook al beelden van prins Julian in zijn speeltuin. De speeltuin was een doopcadeau voor de prins. Ook hier smelten wij helemaal weg van zijn vermakelijke uitdrukkingen.

Beeld: NL Beeld

Jonge prinsen

Prins Julian is de derde zoon van het koninklijke stel. Hij werd geboren in 2021. Oudste zoon Alexander is geboren in 2016 en poseert met een lieflijke arm om zijn vader heen. Zoon Gabriel zit tussen vader en moeder in. Hij is geboren in 2017. Via hun Instagram-account delen de Zwoyals regelmatig zoete foto's van hun gezinnetje, en houden ze ons goed op de hoogte van het reilen en zeilen van hun boys.

Ondanks dat de jongens lid zijn van de Zweedse koninklijke familie, maken zij geen onderdeel uit van het Koninklijk Huis. Zij behouden wel hun prinsentitels en hertogdommen zonder de belasting van officiële koninklijke taken. Paps en mams vinden dit overigens helemaal prima – zo hebben de prinsen meer vrijheid om hun eigen toekomst te bepalen. Scheelt toch weer, als je niet de druk van de troon op je schouders draagt!

Bron: Hola, Instagram @Prinsparet | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • Beeld: NL Beeld