Glamour met een knipoog

Spaargeld over? Jennifer Lopez en Ben Affleck zetten miljoenenvilla te koop

Mocht je nog een mega-villa zoeken, deze parel staat nu te koop!

The Flash Premiere - LA

Met veel bombarie kwamen Jennifer Lopez en hubby Ben Affleck weer bij elkaar, maar de Amerikaanse roddelpers blijft ervan overtuigd dat hun relatie onder druk staat. Het feit dat zij nu hun peperdure villa in Los Angeles weer te koop hebben gezet, biedt natuurlijk weinig hoop...

Relatie

De twee Hollywood-sterren hebben al eerder samen een relatie gehad, dit was van 2002 tot 2004. Toen waren zij al verloofd, maar vlak voor de bruiloft stelden zij hun grote dag uit.

Enkele maanden later bevestigden zij het einde van hun relatie. In 2021 sloeg de vonk weer over, en een jaar later stapte het koppel (eindelijk, maar toch) in het huwelijksbootje.

Embed from Getty Images

Een vintage kiekje van 'Bennifer' uit oktober 2002.

Villa

Jennifer en Ben kochten het huis in 2023 voor ruim 60 miljoen dollar – omgerekend ongeveer 55 miljoen euro. Zij hebben de woning nog laten renoveren, want deze moest wel geschikt zijn voor hun samengestelde gezin. Jennifer heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk met Marc Anthony, en Ben heeft zelf drie kids met ex-vrouw Jennifer Garner. Zij woonden gezellig samen als gezin in het gigantische vertrek in Beverly Hills.

Het huis staat op een terrein van vijf hectare en er zouden twaalf auto's in de garage kunnen passen. Ook heeft de villa een zwembad, basketbalveld, boksring, sportschool en welgeteld twaalf slaapkamers en 24 badkamers, schrijft People Magazine. Zo hoef je in ieder geval niet in de rij te staan voor de badkamer in de ochtend.

Nieuwsgierig geworden? Hier kun je even spieken.

Mogelijke scheiding

De verkoop van hun huis, voedt de geruchten over een mogelijke scheiding. Amerikaanse entertainmentsite TMZ schrijft dat de superluxe villa al eerder stilletjes in de verkoop stond. Ook zou Affleck al eerder uit het huis zijn vertrokken.

Scheiding of niet, Ben en Jennifer blijven de gemoederen bezighouden – of dat nu met nieuwe muziek is, of met relationele struggles. Wie weet brengt dit hoofdstuk van Bennifer het paar nieuwe inspiratie voor muziek en films. We kijken ernaar uit!

Bron: TMZ, People | Beeld: NL Beeld

Celebrity
  • Beeld: NL Beeld