Maakt het leven mooier

Toppunt van decadentie: wie zijn eigenlijk die Ambani's?

More is more!

Wedding ceremony of Anant Ambani and Radhika Merchant

Van gasten als Kim Kardashian en Rihanna tot privéjets en maandenlange voorpret: het huwelijk van de schathemelrijke Anant Ambani en Radhika Merchant was hét society-evenement van deze zomer. Hoewel iedereen het erover heeft, blijft voor velen de grote vraag: wie zijn die Ambani's nu eigenlijk?

Weelde en overdaad

Of je ons nu het MET Gala voorschotelt of een staatsbezoek: Beau Monde houdt van glitter en glamour. Juwelen, diamanten, veren, designers, drama – more is more! Het is ons dan ook absoluut niet ontgaan dat er de afgelopen maanden in India een society-bruiloft van jewelste werd voorbereid. Vorig weekend bereikte al die feestvreugde z'n hoogtepunt met de grootse Ambani-Merchant-bruiloft, waar de meest uiteenlopende celebs, prominenten, en leden van de ton schouder aan schouder met elkaar verschenen.

Op kiekjes zien we bekende gezichten voorbijkomen van stralende celebs, die naar verluidt en masse met privéjets waren ingevlogen voor het partijtje. Zo verschenen Priyanka Chopra en echtgenoot Nick Jonas in vol ornaat...

Beeld: NL Beeld

...lieten Kim en Khloé Kardashian zich in nietsverhullende outfitjes zien...

...was worstelaar en acteur John Cena om de een of andere reden ook aanwezig...

Beeld: NL Beeld

...en passeerden de grootste sterren uit de Indiase filmindustrie de revue, waaronder Mahesh Babu, Tamannaah Bhatia, en Suhana Khan.

Voorpret, Ambani-style

Daarnaast was de voorpret al maanden bezig. Zo werden wereldsterren als Rihanna en Justin Bieber geboekt voor exclusieve concerten, werden er eindeloze pre-parties georganiseerd, en werd een ultra-exclusieve lijst genodigden meegenomen op een cruise door de Méditerranée. Een totaal kostenplaatje is niet bekend, maar al met al wordt het prijskaartje geschat op een whopping 600 miljoen dollar. Ach, alles om de ware liefde aan elkaar te bewijzen, non?

Powerkoppel

Het kersverse echtpaar heeft gelukkig diepe zakken. Zo is Anant Ambani de zoon van Mukesh en Nita Ambani, en daarmee een erfgenaam van het Ambani-familiefortuin. Papa Ambani is namelijk – en dit zal je niet verbazen – schathemeltjerijk. Als eigenaar van megabedrijf Reliance Industries, wordt zijn vermogen geschat op zo'n 122 miljard dollar. Hiermee valt hij volgens Forbes nét buiten de top tien rijkste mensen ter wereld.

Radhika Merchant komt gelukkig ook van goeden huize: zij is namelijk de dochter van Viren Merchant, de CEO van een groot farmaceutisch bedrijf waar Radhika zelf ook werkzaam is.

Het paar ontmoette elkaar in 2017, en als een waar sprookje, was het liefde op het eerste gezicht. "Die eerste ontmoeting sloeg er een speciale vonk over tussen ons, en het duurde niet lang tot we begonnen met daten", aldus de blozende bruid in een interview met Vogue.

Nu alle festiviteiten eindelijk hun hoogtepunt gehad hebben, valt het te hopen dat het kersverse echtpaar even kan bijkomen – op een ultraluxe huwelijksreis, bijvoorbeeld. Nu maar hopen dat daar nog budget voor is...

Bron: AP News, CNN, Shownieuws, Forbes | Beeld: NL Beeld

Celebrity
  • Beeld: NL Beeld