Surprise, surprise: prinses Amalia gespot bij society-bruiloft

Ze verscheen zij aan zij met haar ouders, koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Afgelopen zaterdag stapten graaf Caspar Matuschka en gravin Leonie von Waldburg-Zeil-Hohenems met elkaar in het huwelijksbootje. Omdat koning Willem-Alexander peetvader is van de blozende bruid, woonde ook hij de bruiloft bij. En om het feest compleet te maken, verschenen ook zijn vrouw koningin Máxima én oudste dochter Amalia aan zijn zijde.

Society-bruiloft

Afgelopen zaterdag vond in het pittoreske Hohenems, een stadje in Oostenrijk, de sprookjesachtige bruiloft van graaf Caspar Matuschka en gravin Leonie von Waldburg-Zeil-Hohenems plaats. De bruid, gravin Leonie, is een achter-achter-achterkleindochter van de Oostenrijkse keizerin Elisabeth, beter bekend als Sisi. En een bruiloft als deze, is natuurlijk niet compleet zonder een hele rits aan belangrijke gasten.

Zo verschenen er ook een aantal prominente leden van het Nederlands koningshuis. Onze eigen prinses Amalia reisde – samen met haar ouders koning Willem-Alexander en koningin Máxima – af naar Oostenrijk om het kersvers getrouwde stel persoonlijk te feliciteren. Hoogstwaarschijnlijk waren ze aanwezig bij de bruiloft omdat onze koning de peetvader is van de bruid.

Op sociale media verschenen al snel foto’s van het stralende koninklijke trio, genietend van de zon en de ongetwijfeld feestelijke sfeer:

Outfits

Prinses Amalia verscheen voor deze feestelijke aangelegenheid in een prachtig blauwe jurk die ze nog niet eerder heeft gedragen. Hierbij droeg ze een matchende haarband in dezelfde kleur blauw, die zuslief prinses Ariane in 2023 droeg op Koningsdag in Rotterdam.

Koningin Máxima koos voor een opvallende rode japon van modehuis Natan, die zij al eerder droeg tijdens de laatste dag van het staatsbezoek aan België vorig jaar. Ze maakte haar stijlvolle look helemaal af met een elegante hoed van ontwerpster Fabienne Delvigne. De koningin zag er weer uit om door een ringetje te halen, maar goed: we zijn dan ook niet anders van haar gewend!

Bron: Blauw Bloed, Twitter @ChristinQueens | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws