Maakt het leven mooier

Oeh la la: Charlene flaneert in vurig rood bij tentoonstelling

Hoewel er veel moois te bewonderen viel, stal de prinses de show!

Gisteren bezocht de Monegaskische prins Albert een tentoonstelling over de Olympische Vlam in Monaco. Zijn vrouwlief – en tevens voormalig Olympiër – Charlene kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. Voor de gelegenheid koos de prinses voor een vurig rood pak. Wij zijn fan!

Betrokken

Ze gaan bijna van start: de Olympische Spelen in Parijs! De Franse hoofdstad wordt au moment omgetoverd tot een waar sporterswalhalla, en bij de deelnemende landen worden de laatste puntjes op de i gezet qua deelnemers, training, en outfits. Ook in Monaco zijn de voorbereidingen op de Spelen al lange tijd in volle gang, en daar zijn voormalig Olympiërs prins Albert en prinses Charlene natuurlijk maar al te graag bij betrokken.

Zo presenteerden ze eind vorige maand hun vijf Monegaskische atleten al aan de wereld. Hier verschenen ze stijlvol as ever in – hoe kan het ook anders – de kleuren van de Monegaskische vlag.

Beeld: NL Beeld

Tentoonstelling

Gisteravond maakte het prinselijk paar van Monaco hun opwachting bij een bijzondere tentoonstelling die geheel in het teken stond van de Olympische vlam. Met een indrukwekkende verzameling van zo'n veertig Olympische fakkels uit de privé-collectie van prins Albert, was er veel moois te bewonderen. Maar we kunnen er niets aan doen: onze blik werd als vanzelf naar prinses Charlène getrokken. Zij maakte namelijk wederom een onvergetelijke indruk in een prachtige, vurig rode jumpsuit.

De jumpsuit, ontworpen door designer Elie Saab, accentueerde haar elegante figuur met een prachtige V-hals en uitlopende broekspijpen. Als kers op de taart schitterde een chique ogende broche op haar borst, en de metallic hakken die ze onder de eye catcher droeg, maakten haar outfit helemaal af.

Rode Kruis-gala

Charlene, die er om bekend staat regelmatig in gedurfde doch stijlvolle looks te verschijnen, kan online op veel complimenten rekenen. En vanavond kan de royal nogmaals uitpakken! Dan staat namelijk het jaarlijkse Rode Kruis-gala op de planning in de dwergstaat. Wij zijn razend benieuwd wat voor creatie Charlene nu weer uit haar goed gevulde garderobe zal trekken.   

En misschien nog wel belangrijker: zullen de Doorluchtige Hoogheden in hun drukke agenda’s ook nog tijd vinden om hun ploeg vanaf de tribune in Parijs aan te moedigen? Wie weet!

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld