Maakt het leven mooier

Pauline Wingelaar komt met leuk nieuws: 'Stiekem wel een droom voor mij'

'Het is een grote eer', aldus de Echte Gooische Moeder.

Pauline Wingelaar is niet meer van televisie weg te denken. De Gooische moeder kondigde onlangs al aan dat ze binnenkort te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van tv-programma Het Perfecte Plaatje, maar nu heeft ze nóg een leuk nieuwtje. Pauline heeft namelijk een rol heeft bemachtigd in de aankomende bioscoopfilm Mees Kees op Eigen Benen!

Mees Kees op Eigen Benen

Jawel, Pauline is eind dit jaar te zien in de film Mees Kees op Eigen Benen. De opnames voor de film zijn gisteren van start gegaan en Pauline neemt de rol van de gelijknamige juf Pauline voor haar rekening.

De echte Gooische moeder vindt het fantastisch om in deze film te mogen spelen. "Het is een grote eer dat ik een rol heb gekregen in Mees Kees op Eigen Benen. Mijn kinderen zijn apetrots dat ik in zo'n bekende film mag spelen. Mijn jongste zoon Diederik kijkt Mees Kees ook op school en vertelt dan trots thuis over juf Pauline", deelt Pauline in een statement.

"Ik kijk enorm uit naar de opnames, wat weer een hele nieuwe ervaring en stiekem ook wel een droom voor mij is."

Beeld: Wessel de Groot

Cast Mees Kees

Net als in voorgaande films, neemt Leendert de Ridder opnieuw de rol van de jonge meester Kees voor zijn rekening. Sanne Wallis de Vries kruipt in de huid van personage directrice Dreus. Raymonde de Kuyper is wederom te zien als de moeder van Mees Kees en Jochen Otten is terug als meester Hank. Pieter van Rijn regisseert de film en Tijs van Marle neemt het scenario voor zijn rekening.

Het duurt nog even voor de film in première gaat. Mees Kees op Eigen Benen is deze kerst te zien in de bioscoop. Wij zijn benieuwd hoe Pauline het doet als juf Pauline!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld