Maakt het leven mooier

[Gesloten]Fabulous Friday: maak 10x kans op een FRIDAY Mascara goodiebag

Met jouw persoonlijk perfecte mascara!

Een frisse blik, een roffel met je lashes bij een flinke flirtpartij, of een dikke knipoog naar je bestie: met een stel goed verzorgde wimpers maak je je oogopslag helemaal af. Daarom heeft Beau Monde deze week de handen ineengeslagen met mascaramerk FRIDAY om tien fijne goodiebags te verloten onder onze lezers.

FRIDAY

Als luxepoezen zijn we gesteld op comfort en gemak. Daar past het concept van FRIDAY perfect bij. Dit Nederlandse mascaramerk zorgt er namelijk voor dat je je eigen customizable mascara zo vaak je wilt thuis ontvangt. Met de handige herhaalservice heb je bovendien altijd een unieke mascara in huis die perfect is afgestemd op jouw wensen, zonder dat je daar over hoeft na te denken. Ideaal, non?

Maar goed, of je nu gaat voor subtiele elegantie of glamourkitten ten top: elke look vereist z'n eigen maquillage. Friday heeft daarom een customizable mascara ontwikkeld van hoge kwaliteit, waarmee je altijd een perfecte combinatie vindt voor jouw gewenste look.

Keuzes, keuzes, keuzes

Het principe is simpel: je kunt kiezen uit zeven verschillende formules, en acht verschillende borsteltjes. Dus ga je voor een waterproof mascara, of heb je liever extreem volume of ultralange lashes? Er is altijd een formule die bij jouw look past.

Extra fijn: onlangs heeft FRIDAY de nieuwe Upside Brown-formule gelanceerd – een diepbruine kleur die je wimpers van lengte en volume voorzien. Natuurlijk, subtiel, en geschikt voor alle gelegenheden!

Daarbij kun je dus kiezen uit acht verschillende mascaraborsteltjes: van een spitse punt om ook de wimpers in je ooghoeken van een perfect laagje kleur te voorzien, tot siliconen-borsteltje of gebogen exemplaar voor extra lift.

Als je jouw perfecte mascara hebt uitgezocht, hoef je alleen nog maar te kiezen hoe vaak je deze thuis wilt ontvangen. Met deze herhaalservice valt jouw perfecte mascara dus zo vaak als je wilt bij je op de deurmat. Bovendien zit je nergens aan vast. Als je gewoon één van de fijne FRIDAY-combinaties wil testen, dan kan dat net zo goed. Ideaal, non?

Alsof dat nog niet mooi genoeg was, geldt dat alle FRIDAY-mascara's vegan, eco-friendly en dierproefvrij geproduceerd worden in Europa, van de meest hoogwaardige ingrediënten. Zo zorg je goed voor jezelf, én voor de wereld.

Goodiebag

Om de launch van hun nieuwe Upside Brown-formule te vieren, heeft FRIDAY een aantal bijzonder leuke goodiebags samengesteld. Denk aan een stijlvolle etui met (uiteraard) een custom mascara, een oogpotlood, pincet en wenkbrauwborsteltje voor een ultiem verzorgde look.

Winnen

Mocht jij nu ook wel oren hebben naar zo'n uitgebreide goodiebag, dan hoef je alleen maar hieronder je gegevens in te vullen. Vergeet niet aan te geven welke formule en welk borsteltje voor jou de ideale combinatie zijn. Wie weet ga jij binnenkort de deur uit met je persoonlijke perfecte mascara!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 2 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met MOOI Agency en FRIDAY zullen delen als je wint.