Maakt het leven mooier

Zoet: Bibi Breijman en Waylon verwelkomen hun derde kindje

Het jongetje krijgt een bijzondere, traditioneel Indische naam.

Gezinsuitbreiding voor Bibi Breijman en Waylon: het stel mocht onlangs hun derde kindje verwelkomen! Op Instagram deelt Bibi prachtige beelden én de naam van de kleine spruit.

Tjipto Ray

Sinds vorige week leven Bibi en Waylon weer op een grote blauwe wolk. "14 Juli hebben wij er een spekkoekje bijgekregen, ik ga van ieder laagje genieten 🤎", schrijft Bibi op Instagram. "Verliefd op onze kleine Tjip❣️ Het cocoonen is begonnen🥜" Verder deelt de mom dat hun jongste telg de naam Tjipto Ray Bijkerk heeft gekregen. Prachtig!

In een video kunnen we zien hoe de dag van de bevalling is verlopen. Zo zien we nog een laatste shot van Bibi's babybuik, hoe ze in het ziekenhuis aan het wachten zijn en vervolgens hoe de kleine Tjipto ter wereld komt. Ook is de eerste ontmoeting met grote zus Teddy en grote broer Chester. Cuteness overload! Waylon heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door BIBI (@bibibreijman)

Felicitaties

Natuurlijk kunnen Bibi en Waylon rekenen op een hoop felicitaties in de comments. "Oooh gefeliciteerd lieve familie ❤️❤️❤️❤️❤️", schrijft Chantal Janzen. "Gefeliciteerd!!❤️❤️❤️", reageert Bettina Holwerda. "Awwww gefeliciteerd met de komst van jullie Tjip!🩵 Wat een mooi filmpje 😭❤️", "En wat een lieve grote zus en broer 🥹🥰" en "Prachtig wat een rijkdom, gefeliciteerd❤️", klinkt het verder. Ook zijn er volgers die het niet droog kunnen houden bij de video. "❤️❤️❤️❤️ Wie is er uien aan het snijden?" grapt iemand.

Pittige zwangerschap

Zowel tijdens de zwangerschap van dochtertje Teddy als die van zoontje Chester, had Bibi last van hyperemesis gravidarum (HG), oftewel extreme misselijkheid. Hier werd ze zelfs meerdere keren voor opgenomen in het ziekenhuis. Helaas was dit ook tijdens de zwangerschap van de kleine Tjipto weer aan de orde en moest Bibi naar het ziekenhuis.

"Het was niet een makkelijke periode, maar je weet wel waar je het voor doet en je krijgt superveel steun", Zei Bibi hier eerder over. Ook voor de mensen om haar heen was het moeilijk om Bibi zo te zien, zo vertelde partner Waylon. "Het is verschrikkelijk om daarnaast te staan en dat te zien, omdat je echt niks kan doen behalve waar zij om vraagt." Gelukkig kunnen ze nu genieten van hun gezinnetje. Veel geluk!

Bron: Grazia, Instagram @bibibreijman | Beeld: NL Beeld